Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που τους άφησε άφωνους! (video)

Τι είπε ο παρουσιαστής;

22 Απριλίου 2019 22:58
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που τους άφησε άφωνους! (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία ανακοίνωση στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Δευτέρας, την οποία και δεν περίμενε κανείς.

Αφορούσε τη βραδιά της Κυριακής.

Πριν τη μάχη για το αμάξι, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι: «Καλώς ορίσατε στο πρώτο αγώνισμα μετά το μεγάλο μας πάρτι. Ένα μεγάλο πάρτι για το οποίο θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Το ονομάσαμε πάρτι της ένωσης, η ένωση όμως έχει ήδη γίνει, όταν ενωθήκατε σε δυο ομάδες, μεικτές. Οπότε αυτό το πάρτι δεν σηματοδότησε κάτι αλλά το κάναμε προς τιμήν όλων των παικτών που έχετε μείνει μέσα».

Survivor spoiler 22/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 22/04: Αγώνας με έπαθλο το αυτοκίνητο απόψε στο Survivor με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη! Ποια κερδίζει;

Χτες είχαμε την περιβόητη ένωση ανάμεσα σε Μαύρους και Άσπρους, οι οποίοι μένουν πια στην ίδια κοινή παραλία και μένει να φανεί κατά πόσο θα έχουμε νέες φιλίες και συμμαχίες! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά από δύο ημέρες χωρίς αγώνισμα επάθλου, το Survivor επιστρέφει σήμερα Μεγάλη Δευτέρα με αγώνισμα που θα έχει ως έπαθλο το αυτοκίνητο!

Τις τελευταίες δύο φορές το αυτοκίνητο το έχει κερδίσει Έλληνας, με τον Κυριάκο και την Ελπίδα να είναι οι τελευταίοι τυχεροί και σήμερα το προβάδισμα δείχνει να το έχει Τούρκους παίκτης! Από ποια ομάδα θα είναι;

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε θα δούμε ένα δύσκολο στίβο μάχης με αρκετά εμπόδια και έναν απαιτητικό στόχο! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το αγώνισμα κερδίζει η Άσπρη ομάδα, ωστόσο την πληροφορία την μεταφέρομε με κάθε επιφύλαξη!

Survivor: Έκλεψε την παράσταση η κόρη του Ατζούν! Η αποκάλυψη που έκανε να τρελαθεί ο μπαμπάς της!

Η κόρη του Ατζούν, Μελισά, έκανε την εμφάνισή της στο πάρτι της ένωσης του Survivor! Τι αποκάλυψε στον μπαμπά της;

Η μικρή Μελισά βρέθηκε στο πάρτι της ένωσης του Survivor, όμως ήταν πολύ ντροπαλή για να τραγουδήσει, όμως το χειροκρότημα που πήρε της έδωσε αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα είπε στον μπαμπά της πως έδωσε στον σκύλο τους να φάει παγωτό, με τον Ατζούν να τα χάνει και να της λέει πως απαγορεύεται.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share