Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/04: Ποια ομάδα κερδίζει στο πρώτο αγώνισμα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Απριλίου 2019 09:28
Survivor spoiler 23/04: Ποια ομάδα κερδίζει στο πρώτο αγώνισμα;

Survivor spoiler 23/04: Λόγω Μεγάλης Εβδομάδας αυτή θα είναι η τελευταία μέρα προβολής την εβδομάδα αυτή και σήμερα έχουμε δύο αγωνίσματα! Ποιοι τα κερδίζουν;

Αρχικά να αναφέρουμε πως απόψε έχουμε πολύ ξύλο! Στον πρώτο αγώνα θα δούμε τον Ατακάν έξαλλο να ορμάει στον Μπορά, με τον πρώτο να τονίζει ότι ο δεύτερος τον χτύπησε όταν δεν τον έπιασε η κάμερα με αποτέλεσμα ο Ατακάν να βγει από τα ρούχα του! Κάπου εκεί στην μέση θα μπει και η Κατερίνα Δαλάκα με την κατάσταση να ξεφεύγει και η συνέχεια να δίνεται και στον δεύτερο αγώνα της ημέρας!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης! Στον πρώτο αγώνα θα δούμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με αρκετά δύσκολο στίβο μάχης! Το έπαθλο θα είναι... μοναδικό και ίσως από τα καλύτερα που έχει δοθεί φέτος, μετά τα αυτοκίνητα, ενώ δεν λείπει και η επαφή με το νερό!

Όσο για την ομάδα που έχει το προβάδισμα, οι αντιδράσεις των παικτών και τα πρώτα πλάνα από το trailer μας δείχνουν πως τον πρώτο λόγο έχει η λευκή ομάδα! Τώρα αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler αυτό θα το μάθετε με το live το βράδυ ή με την σίγουρη διαρροή, λίγο μετά τις 21:00!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που τους άφησε άφωνους! (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία ανακοίνωση στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Δευτέρας, την οποία και δεν περίμενε κανείς.

Αφορούσε τη βραδιά της Κυριακής.

Πριν τη μάχη για το αμάξι, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι: «Καλώς ορίσατε στο πρώτο αγώνισμα μετά το μεγάλο μας πάρτι. Ένα μεγάλο πάρτι για το οποίο θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Το ονομάσαμε πάρτι της ένωσης, η ένωση όμως έχει ήδη γίνει, όταν ενωθήκατε σε δυο ομάδες, μεικτές. Οπότε αυτό το πάρτι δεν σηματοδότησε κάτι αλλά το κάναμε προς τιμήν όλων των παικτών που έχετε μείνει μέσα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share