Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Η κούκλα παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για "εγκεφαλικά" στο Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Το όνομα που θα ρίξει τα "τσιμέντα"!

6 Δεκεμβρίου 2018 08:37
Survivor Διαρροή: Η κούκλα παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Άγιο Δομίνικο καθώς και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και έναν περίπου μήνα έχουν αρχίσει τα κάστινγκ για το Survivor 3 και από το μικροσκόπιο της παραγωγής έχουν περάσει αρκετά ονόματα! Ένα από αυτά ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει "εγκεφαλικά" στον ανδρικό πληθυσμό εφόσον πάρει την απόφαση να πάει στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/12) την Επικράτεια;

Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για πανέμορφη Κύπρια παρουσιάστρια που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και κυρίως στην συχνότητα του ΣΚΑΙ! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Φυσικά και αναφερόμαστε στην Τζώρτζια Γεωργίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (06/12) από την Άντα Λεούση!

Ο Miss Κύπρος, το κορίτσι της Ελληνοφρένειας και προσφάτως συμπαρουσιάστρια της Σάσας Σταμάτη στο Ooh La La του ΣΚΑΙ έχει συνεχόμενα ανοδικά βήματα στην ελληνική showbiz και πιστεύει πως μια συμμετοχή στο Survivor θα την εκτόξευε!

Πιθανότητες να πει το μεγάλο ναι είναι αρκετές, αφού η κοπέλα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΣΚΑΙ, ενώ φήμες θέλουν στο τραπέζι να πέφτει και η συζήτηση για δική της εκπομπή στο κανάλι μόλις ολοκληρωθεί το Survivor 3! Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους για οτιδήποτε άλλο γύρω από το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share