Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Η ενόχληση των Μαχητών για την Δαλάκα, τα ξεκαθαρίσματα, τα καρφώματα και ο κακός χαμός στο συμβούλιο λίγο πριν την αποχώρηση! (video)

Όσα είδαμε χθες!

18 Μαΐου 2018 08:00
Survivor 2: Η ενόχληση των Μαχητών για την Δαλάκα, τα ξεκαθαρίσματα, τα καρφώματα και ο κακός χαμός στο συμβούλιο λίγο πριν την αποχώρηση! (video)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η ένταση που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στο συμβούλιο συνεχίστηκε και στη παραλία!

Οι παίκτες σε πηγαδάκια... συζητούσαν για τα όσα άκουσαν τα αυτάκια τους! Τα “καρφώματα” και το “φαρμάκι” δεν έλειπε σε καμία από τις δυο ομάδες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: «Έλουσε» με οξύ τον φίλο της επειδή την παράτησε κι εκείνος αυτοκτόνησε σε κλινική ευθανασίας!

“Στο συμβούλιο έρχονται κάποια πράγματα στην επιφάνεια. Γίνονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμών....” είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και μας έβαλε στο κλίμα για το τι θα επακολουθήσει...

Ο Χάρης Γιακουμάτος ο οποίος δέχτηκε τα... πυρά του Ηλία Γκότση στο χθεσινοβραδυνό συμβούλιο φαίνεται πως μπορεί να χωνέψει όσα άκουσε.. “Ακούσαμε ότι μπαίναμε ανάμεσα στη σχέση Ηλία ! Το θεωρώ υποτιμητικό για την προσωπικότητα τους. Εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα! Οταν έχω ένα πρόβλημα με κάποιον τον πιάνω και του το λέω. Δεν βάζω κανέναν άλλο να μιλήσει.!” είπε on camera!

Διευκρινήσεις όμως για το σκηνικό ζήτησε και η Ντάρια από τον Ηλία αφού δεν κατάλαβε γιατί ο Χάρης ενοχλήθηκε: “Μίλησα γενικά, γιατί καλώς ή κακώς, μέσα από τη σύνθεση της ομάδας, καταλάβαμε ότι υπήρχαν άτομα που έλεγαν πράγματα... “ της απάντησε ο Ηλίας.

Ο Ηλίας Γκότσης που ήταν και αυτός που ξεκίνησε τη συζήτηση χθες το βράδυ πέταξε το “καρφάκι” του Oncamera: “Δεν έχω πρόβλημα να πω την γνώμη μου αλλά δεν αφορά όλη την ομάδα αυτό το θέμα. Δεν μπορεί κάποιος να μιλάει για ένωση όταν μιλάει πίσώπλατα. Οταν θες να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα στο τι φταίει και θα βρεις και ποιος μιλάει!”

Η εκδοχή όμως του Χάρη για την συμπεριφορά του πρώην φίλου του στο πρόσωπο του ήταν πως για όλα φταίει το... αρχηγηλίκι και η ανασφάλεια! “Ο Ηλίας βγάζει ανασφάλεια γιατί θεωρεί ότι πρέπει να αποδείξει στην ομάδα ότι είναι αρχηγός. Αυτό το κάνει με λάθος τρόπος. Προσπαθεί να δαιμονοποιήσει την αντίπαλη ομάδα και να βγάλει λάδι αυτούς που είναι στην δική του!” είπε...

Αν έχει δίκιο ή άδικο θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού!

Αυτή που συμφωνεί εν μέρη με τον Χάρη είναι η Κατερίνα Δαλάκα: “Ο Ηλίας πάει με τα νερά, δηλαδή όπως πάει μια κατάσταση πάει και αυτός. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτό που δείχνει!” είπε η παίκτρια των Διασήμων.

Με τις απόψεις τους φαίνεται πως τάσσεται και η Μελίνα Μεταξά που έδωσε την δική της εκδοχή για τον λόγο που έγινε ο κακός χαμός! Σύμφωνα με την Κύπρια χορεύτρια φαίνεται πως τα δυο παιδιά, Ηλίας και Νικόλας έψαχναν ένα... θύμα! “Ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει, απλά επειδή κάποια στιγμή είχαν τσακωθεί Ηλίας και Νικόλας, είναι λογικό τώρα να ρίξουν κάπου αλλού το φταίξιμο για να το ξεπεράσουν και να μπορέσουν να πορευτούν μαζί. Οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν, και σε λίγες περιπτώσεις, σε δύσκολες περιπτώσεις, οι φιλίες κρατάνε. Είδαμε άτομα που ήταν πολύ κοντά, απλά επειδή άλλαξαν ομάδα, να μιλάνε επιθετικά και να έχουν βγάλει απόφαση ζωής!” είπε η Μελίνα!

Το “ντου” του Χάρη!

Ο Χάρης Γιακουμάτος όμως που δεν είχε ησυχία... ένανε ντου στη Ντάρια και την ξάφνιασε!
Η Ντάρια είχε πάει... επίσκεψη στην Βιργινία για να δει πως είναι το πόδι της μετά τον τραυματισμό! Εκεί βρήκε ευκαιρία ο Χάρης και της... την έπεσε προσπαθώντας να την πάρει με το μέρος του... Η Ντάρια όμως του ξέκοψε τη συζητήση: “Δεν θέλω να το συζητήσω. Καλύτερα να πας να το συζητήσεις με αυτούς που θες να με ρωτήσεις γι'αυτούς!” του είπε...

Ο Χάρης δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια όμως... “Ρωτάω εσένα γιατί με εσένα περνούσα περισσότερο χρόνο και εσύ θα μου πεις αν δημιουργούσα πρόβλημα στη σχέση του Ηλία με τον Νικόλας. Ήσουν μπροστά σε όλες μας τις συζητήσεις!” συνέχισε, όμως ξανά... “έφαγε” πόρτα! “Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό γιατί εμείς συζητούσαμε άλλα θέματα!” του είπε η Ντάρια!

Τον “έδωσε” στεγνά στους συμπαίκτες της!

Η Ντάρια δεν έχασε την ευκαιρία και μοιράστηκε το “ντου” αυτό με τους συμπαίκτες της στην καλύβα!

“Ήθελε να με βάλει στο τρυπάκι να απαντήσω κάτι... του είπα ότι αν έχεις κάποιο θέμα να πας να το συζητήσεις μαζί τους!” είπε η Ντάρια και η συζήτηση άναψε με όλους τους Μαχητές να “καρφώνουν” χωρίς έλεος τον Χάρη!

Το αποκορύφωμα της συζήτησης ήρθε με τον εκρηκτικό Νικόλα Αγόρου: “Να λέει ότι ο Ηλίας έχει πει τα πάντα για όλους... Ε όχι ρε φίλε.. άντε γ@μήσου!” είπε ο Μαχητής σε έξαλλη κατάσταση...

Δείτε τα αποσπάσματα:

Η ώρα των ματσαρισμάτων έφτασε και εκεί η Κατερίνα Δαλάκα "σκάωσε" τους πάντες!

Γιατί;

Επέλεξε να παίξει ενάντια στον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Οι παίκτες κοιτούσαν την ψύχραιμη Κατερίνα και δεν πίστευαν ότι άκουσαν!

Φυσικά, και ο Σάκης τανιμανίδης έμεινε "κάγκελο" αλλά αφού όπως είπε, δεν το απαγορεύει κάποιος κανονισμός θα το επιτρέψει!

Λίγο πριν οι δυο παίκτες μπουν στο στίβο μάχης η Κατερίνα εξήγησε γιατί έκανε αυτή την επιλογή...

Η απάντηση; Στην εικόνα που ακολουθεί!

Δείτε το απόσπασμα με την επιλογή της Κατερίνας:

Δείτε το απόσπασμα με τον αγώνα ανάμεσα στους δυο παίκτες:

Στην αρχή του επεισοδίου σας δώσαμε την αγαπημένη σας καθιερωμένη διαρροή!

Ξέρατε δηλαδή πριν από όλους πως η ομάδα που θα κέρδιζε απόψε ήταν οι... Μαχητές!

Ετσι και έγινε!

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον νυχτερινό στίβο μάχης και κέρδισαν το έπαθλο!

Δείτε το απόσπασμα:

Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι.. χάρηκε που τον κέρδισε!

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Ο παίκτης των Μαχητών έπαιξε ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα και έχασε....

Ομως αυτό δεν τον σταμάτησε να δηλώσει χαρούμενος που έπαιξε με την πρώην συμπαίκτρια του και φίλη και να την αποθεώσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 18 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η Κατερίνα Δαλάκα ακούγοντας αυτό ξεκαθάρισε πως δεν τον επέλεξε για να τον υποτιμήσει αλλά επειδή είναι φίλος της και ήταν κάτι που ήθελε να κάνει από την αρχή του παιχνιδιού!

Να χάνεις και να χαίρεσαι; Μόνο ο Νάσος θα μπορούσε να το κάνει αυτό!

Δείτε το απόσπασμα:

Η δυνατή παίκτρια των Διασήμων έκανε την... ανατροπή και επέλεξε να παίξει με έναν άντρα και συγκεκριμένα με τον φίλο της Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Οπως είπε η ίδια στο τέλος του αγωνίσματος, επέλεξε τον Νάσο ακριβώς γιατί είναι φίλος της!

Οι Μαχητές όμως... “πόνεσαν” με αυτήν την επιλογή της και έβγαλαν τα... “φτυάρια”!

Η πρώην κολλητή της Εύη Σαλταφερίδου που πλέον έχει αλλάξει ομάδα την έθαψε μεν... διακριτικά δε... “Αν δεν έχεις χαρακτήρα δεν πας πολύ μακριά! Οποιον άντρα και αν επέλεγε θα τον κέρδιζε. Ωστόσο η επιλογή του Νάσου μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Ουσιαστικά πήρε πάνω της την ομάδα. Μου φάνηκε κάπως γιατί νομίζω ότι επέλεξε τον Νάσο επειδή χαίρεται περισσότερο ο Νάσος στην καινούρια του ομάδα. “ είπε η Εύη!

Η Ροδάνθη ήταν αυτή που ξαφνιάστηκε περισσότερο από όλους: “Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε με το εγώ, να προκαλέσει τον άντρα. Είναι υποτιμητικό προς τον άντρα. Τον ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό με ξάφνιασε. Κέρδισε τον Νάσο από τύχη... “ δήλωσε η νεαρή Μαχήτρια!

“Από τους τέσσερις ήθελα να επιλέξω τον Νάσο. Για δυο λόγους. Από την αρχή ήθελα να παίξω με έναν άντρα και δεύτερον να με κοροϊδεύουν με τη Ροδάνθη. Δηλαδή σε όποια πίστα της ταιριάζει να την παίζει και σε όποια δεν της ταιριάζει να σκαρφίζονται δικαιολογίες. Οταν δεν παίζουν δίκαια, για να τους την σπάσω, να δουν ότι δεν μας κάνουν δύσκολα τα ματσαρίσματα!” δήλωσε on camera η Κατερίνα και δικαιολόγησε την επιλογή της!

Την δική της απάντηση έδωσε και η... “μεταγραφή” Μελίνα! “Δυστυχώς για τους Μαχητές, ήμουν στην ομάδα τους, και αυτό που έγινε είχε γίνει και στο παρελθόν. Δηλαδή να μην παίζει η Ροδάνθη όταν δεν την βολεύει η πίστα. Της λένε να μην παίξει για να μην χάσει η ομάδα πόντους. Αν ήμουν Ροδάνθη θα με προσέβαλε αυτό.” είπε η Μεταξά!

Το... “θάψιμο” συνεχίστηκε και στο τραπέζι επάθλου που απόλαυσαν οι Μαχητές! Οι παίκτες εκδήλωσαν τον προβληματισμό τους γι'αυτή την κίνηση της Κατερίνας και ο κάθε ένας είπε την γνώμη του!

Ο Νάσος στο τέλος όλης αυτής της... μαραθώνιας συζήτησης δήλωσε προβληματισμένος... “Το περίμενα από την Κατερίνα! Αυτό που δεν περίμενα ήταν, ο Μιχάλης και ο Γιάννης να δεχτούν αυτή την επιλογή! Δεν το περίμενα αυτό... Είναι συγκινητικό ότι η καινούρια μου ομάδα με στήριξε! Ακουσα και το δικό τους σκεπτικό γιατί η αντίπαλη ομάδα επέλεξε να γίνει αυτό. Εγώ ίσως από αγαθότητα, από χαζομάρα, δεν το είχα σκεφτεί ετσί. Είχα σκεφτεί ότι όλοι το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Αυτά που άκουσα μου έβαλαν κάποιες σκέψεις στο μυαλό! Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά προβληματίστηκα!” είπε αρκετά στεναχωρημένος...

Δείτε τα αποσπάσματα:

Βγάζουν τα εσώψυχα τους! Δεν εξηγείται αλλιώς!

Σε κάθε συμβούλιο δεν προλαβαίνουμε τους παίκτες! Ο κάθε ένας λέει ότι έχει μέσα στο μυαλό του και γίνεται του συμβουλίου το... κάγκελο!

Ετσι και απόψε! Τι ήθελε ο Σάκης να ρωτήσει τη Μελίνα για τις ανεβασμένες επιδόσεις της Ροδάνθης;

Ξεσπάθωσε η Μεταξά: “Πολλές φορές νομίζω ότι κάπου το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσοτερος κοσμος να δει. Ή κάνει κάποια πράγματα που δεν τα σκεφτεται πριν. Επειδή κέρδισε δυο μερες σε δυο αγωνισματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια μιας ομάδας για τέσσερις μήνες!”

Φούντωσε η Ροδάνθη και απάντησε! “Πήγα την επόμενη μέρα και την έπιασα και της έκανα συζήτηση γι'αυτό το θέμα! Και της είπα ότι η διατύπωση μου ήταν λάθος! Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! Οπότε Μελίνα δεν νομίζω να σε υποτίμησα!”

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που δεν άντεξε άλλο η Ροδάνθη και έκοψε τη συζήτηση! “Οκ.. δεν το συνεχίζω άλλο!” είπε χαμογελώντας αλλά έξαλλη!

Για το θέμα όμως των επιδόσεων της ναερής παίκτριας ρωτήθηκε και η Μαχήτρια Εύη Σαλταφερίδου! ¨Εσύ γιατί πιστεύεις ότι η Ροδάνθη έχει αυτό το βελτιωμένο πρόσωπο στα αγωνίσματα; “ την ρώτησε ο Σάκης.

“Η Ροδάνθη είναι η μικρότερη ηλικιακά, πριν να έρθω σε αυτή την ομάδα, ένιωσα ότι δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, ότι δεν την πίστευαν σαν ομάδα. Εγώ είχα δει, πριν γίνω ομάδα μαζί της, ότι πήγε καλά. Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από τη Μελίνα αλλά είναι καλή. Θεωρώ ότι αυτό έχει αλλάξει στη Ροδάνθη. Την πιστεύουμε όλοι! Είτε κερδίσει είτε χάσει θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.” είπε η Εύη για την “προστατευόμενη” της.

Ο παρουσιαστής έβαλε το... μετά από τη μεριά της Ροδάνθης!

“Ισχύει αυτό; “ την ρώτησε για τα όσα είπε η Εύη.

Και φυσικά η μικρή “κάρφωσε”! “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παλιά ομάδα, ναι η ψυχολογία μου έχει ανέβει. Βλέπω πάρα πολλά χαμόγελα! Οταν με κοιτάζουν πριν παω να αγωνιστώ ξέρω ότι με πιστεύουν. Πριν... όσο και να ήθελα να το αποβάλω αυτό, όταν ήταν να παω να αγωνιστώ και έβλεπα στο βλέμμα τους δισταγμό. Αυτό με επηρέαζε μέχρι ένα σημείο.” απάντησε χωρίς δισταγμό!

Πανικός για άλλη μια φορά! Κάθε συμβούλιο και μια έκπληξη!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Από νωρίς σήμερα το πρωί σας είχαμε δώσει την διαρροή σας...

Σας είχαμε ενημερώσει πως...ο παίκτης που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο θα ήταν ο Κώστας Τσεπάνης!

Και επιβεβαιωθήκαμε! Ο Κωστάρας, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έφυγε από την παραλία αφού επιλέχτηκε από το κοινό!

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share