Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Η Φελίσια Λαπάτη καρφώνει δημόσια παίκτη του ριάλιτι! Με ποιον δεν θα έκανε παρέα ποτέ;

Απίστευτο κράξιμο!

8 Μαΐου 2018 12:01
Survivor: Η Φελίσια Λαπάτη καρφώνει δημόσια παίκτη του ριάλιτι! Με ποιον δεν θα έκανε παρέα ποτέ;

Η συμμετοχή της στο «Survivor» ήταν θείο δώρο για τον αντρικό πληθυσμό... Μπορεί η Φελίσια Τσαλαπάτη (ή απλώς Λαπάτη, όπως την έμαθαν οι περισσότεροι) να μην έμεινε για πολύ στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο επέστρεψε… μπρούτζινη και φωτογραφίζεται στο Youweekly.gr μόνο με το μαγιό της και χωρίς ρετούς, αφού δεν το χρειάζεται...

Πέρα από τις δύσκολες μέρες και νύχτες στον Άγιο Δομίνικο, η sexy δημοσιογράφος αποκαλύπτει στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη με ποιον παίκτη δεν θα έκανε ποτέ παρέα...

Με ποιον παίκτη δεν θα έκανες παρέα βγαίνοντας απ’ το παιχνίδι;

Ο Σώζων είναι απ’ τα άτομα που δεν θα μπορούσα να ταιριάξω. Για να φτάσουν σε σημείο να χάσουν την ψυχραιμία τους η Εύη Σκαρώνη και η Εύη Σαλταφερίδου, δύο απ’ τις κοπέλες που πιθανότατα να κάνω παρέα, σημαίνει ότι θα την είχα χάσει πριν απ’ αυτές, αν ήμουν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η γυναίκα πίσω από τον νικητή Τιμολέοντα Διαμαντή! H μεγάλη περηφάνεια και η αποκάλυψη στον τελικό! (video)

Είδες κάποιον ερωτικά;

Μου το έλεγαν οι φίλοι μου που το είχαν ζήσει πέρσι, ο Bo και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ότι δεν γίνεται να δεις ερωτικά κάποιον την ώρα που ζεις σε τόσο άθλιες συνθήκες, ούτε να δεις ερωτικά τον εαυτό σου, γιατί μυρίζεις και έχεις άμμο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν τα πάντα στα τέλη κυκλοφορίας από το νέο έτος! Δείτε πόσα θα πληρώνετε!

Το σεξ σου έλειψε;

Όχι, ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσες να σκεφτείς εκεί μέσα. Αν ρωτήσεις τους άντρες, νομίζουν ότι τους βάζουν αντι-κούκου στην καρύδα, για τις γυναίκες είναι περιττή η ερώτηση.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share