Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Οι ειρωνείες και τα καρφιά στους Διάσημους, οι καυτοί διάλογοι και η ειρωνεία της Μελίνας! (videos)

Όλα όσα είδαμε χτες!

8 Μαΐου 2018 08:35
Survivor: Τι είδαμε χτες; Οι ειρωνείες και τα καρφιά στους Διάσημους, οι καυτοί διάλογοι και η ειρωνεία της Μελίνας! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.


Την απορία της εξέφρασε η Κατερίνα Δαλάκα για τις ήττες της ομάδας της ακριβώς μετά την ένωση των δυο ομάδων.

Μια απορία όμως που είχε και την... “μαχαιριά” για τους αντιπάλους!

“Δεν πρέπει να είμαστε αυτοκόλλητοι με τους Μαχητές! Το να κάνουμε παρέα ή το βράδυ να κάτσουμε μια ωρίτσα όλοι μαζί να συζητήσουμε είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να είμαστε όλη μέρα με τους Μαχητές. Νομίζω ότι έχουν μπει στη δική μας νοοτροπία και στον τρόπο ζωής μας και έχουν βελτιωθεί! Παίρνουν τα δικά μας θετικά στοιχεία και τα εκμεταλλεύονται! Τα “μυστικά” μας... Πρέπει αυτό να το μετριάσουμε! Το παιχνίδι δεν είναι ατομικό για να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του. Είμαστε ομάδες ξεχωριστές. Προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να άλλαξε και αμέσως μετά την ένωση είχαμε αρνητικά αποτελέσματα.Είναι ο θάνατος σου η ζωή μου.. θα το πω στα παιδιά εννοείται.” είπε η παίκτρια των Διάσημων και μας έβαλε στα... αίματα!

Σύμφωνα λοιπόν με την παίκτρια, μερίδιο ευθύνης για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας της, έχει η... κολλητή παρέα που κάνουν οι συμπαίκτες της με τους Μαχητές.

Μήπως οι παρέες και οι κλίκες (που όλοι χτυπιούνται ότι δεν υπάρχουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου!) ξαναμοιραστούν από την αρχή; Δείτε το απόσπασμα:


Λίγο πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ρίξει λίγο... λάδι στη φωτιά που καίει ανάμεσα στον Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου!

Θέλησε αρχικά να μάθει πως νιώθει η Εύη για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού και η παίκτρια εξέφρασε την στεναχώρια της.

Κάπου εκεί άρχισε το γλέντι... "Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου! Περίμενα να μου πεις ότι στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Στέλιος και στεναχωρήθηκα που έμεινε ο Σώζων!" της είπε ο Σάκης!

Αρχικά κόλλησε η παίκτρια και προσπάθησε να απαντήσει κάπως διπλωματικά... "Η σχέση μου με τον Σώζων είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. τώρα που είμαστε περισσότερα άτομα στην παραλία δεν έχουμε επαφές, δεν τον ενοχλώ δεν με ενοχλεί!" είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες!

Το λόγο πήρε μετά ο Σώζων που ρωτήθηκε για τα όσα άκουσε: "Το κοινό μας μέλλον, όσο αγωνιζόμαστε για την ίδια ομάδα και τα ίδια έπαθλα θα την αντιμετωπίζω σαν ισάξιο μέλος, όσο δεν έρχεται σε κόντρα μαζί μου." απάντησε ο.. πονηρούλης Σώζων.

Ο Σάκης βέβαια ήθελε να τους.. γλεντήσει λίγο ακόμα και ρώτησε: "Κάποια στιγμή υπήρξε μια εκδήλωση αγάπης! Υπάρχει περίπτωση να ξανα αγαπηθείτε;"

"Θα δείξει ο χρόνος... " είπε ο Χάρος!

Σωστός ο Σώζων! Δείτε το απόσπασμα:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share