Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Δευτέρα, το έπαθλο και ο μεγάλος καυγάς!

26 Φεβρουαρίου 2018 10:21
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Δευτέρα, το έπαθλο και ο μεγάλος καυγάς!

To Survivor 2 έκλεισε έναν μηνά ζωής και αρχίζει να θυμίζει κάτι από τον... πρώτο κύκλο αφού έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές! Το Athensmagazine.gr σας έχει και σήμερα το παρασκήνιο!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διάσημους να δείχνουν τα δόντιά τους απέναντι στους Μαχητές, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διαχειριστούν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα με τον Νικόλα Αγόρου να βρίσκεται στο επίκεντρο!

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τα κρουασάν, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από το Twitter, το οποίο έδωσε ρέστα! Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τα πιο επικά σχόλια της ημέρας και σας τα παρουσιάζει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτά είναι τα «must have» κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις και κοστίζουν έως 5,99 ευρώ!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Σήμερα για ακόμα μια μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές! Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κρατήσουν τα ηνία; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και το τρέιλερ που μας έχει δώσει στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, απόψε θα έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα που δεν θα παίξει τόσο ρόλο το τρέξιμο και ο στόχος αλλά η συγκέντρωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

Κάτι που φαίνεται και από τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη στο τρέιλερ! Οι Διάσημοι δείχνουν και σήμερα να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η είδηση της επικράτησής τους δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από κάποια έμπειρη διαρροή! Όσο για το έπαθλο, πιθανότατα αυτό απόψε θα είναι επικοινωνίας, ενώ πιθανό να ακολουθήσει και το καθιερωμένο κουίζ! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Πάντως το σημερινό επεισόδιο θα στιγματιστεί και από έναν σοβαρό καυγά ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την τραγουδίστρια να παίρνει το "όπλο" της και να ρίχνει τα "πυρά" της!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr απόψε, όπως κάθε βράδυ, θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share