Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτά είναι τα «must have» κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις και κοστίζουν έως 5,99 ευρώ!

26 Φεβρουαρίου 2018 10:05
ZARA: Αυτά είναι τα «must have» κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις και κοστίζουν έως 5,99 ευρώ!

Κορίτσια οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά σας βρήκαμε «έξυπνα» και οικονομικά κομμάτια που αξίζουν να αγοράσετε!

Η μόδα προστάζει τα έντονα χρώματα, τα κροπ τοπ, τα mix and match ντυσίματα και γενικότερα οτιδήποτε έχει επιρροές από τα '60ς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Τατουάζ ήταν μόνο η αρχή! Η αλλαγή στο συμβόλαιο, το Survivor και η πρόταση "φωτιά"!

Είναι η έξυπνη επιλογή ρούχου! Αυτό, γιατί είναι καρώ, έχει το συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Σας το προτείνουμε με έντονες φούξια μπότες για να κάνετε μια αρμονική αντίθεση!

Τα κρουαζέ τοπ είναι και θα παραμείνουν στη μόδα για πολύ καιρό ακόμη. Κολακεύουν το μπούστο της γυναικάς και ιδιαίτερα των γυναικών που είναι πληθωρικές. Μπορείτε να το φορέσετε σε διάφορες παραλλαγές αναλόγως την περίσταση και να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

Εντάξει, πάμε στην επόμενη πρόταση του είναι το συγκεκριμένο φούτερ! Ας παραδεχτούμε κορίτσια ότι λατρεύουμε τα cozy ρούχα που είναι βολικά και πόσο μάλλον όταν είναι διαφορετικά! Στοιχίζει μόλις, 3.99 ευρώ και το σκίσιμο στο πλάι είναι αυτό που μας έκανε να το λατρέψουμε!

Για το τέλος σας αφήσαμε το cropped top που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας! Είναι το hot trend της σεζόν και φοριέται χειμώνα καλοκαίρι! Μη φοβηθείτε να το φορέσετε με κιμονό και το ψιλόμεσο σας τζιν και με αέρα μοντέλου κάντε την είσοδο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το Twitter γλεντάει τους Διάσημους και παραγωγή για το "τρομερό" έπαθλο: "Η Δαλακα δύο κρουασάν έφαγε, η ξινίλα, ξινίλα"!

Τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share