Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

26 Φεβρουαρίου 2018 08:13
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η

Τα πάνω κάτω και πάλι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor...

Τραυματισμούς, ξεκατινιάσματα, καρφιά, καυγάδες... τα πάντα είχε αυτό το επεισόδιο! Το Youweekly.gr συγκέντρωσε όλες τις στιγμές που μας εκνεύρισαν, μας έκαναν να γελάσουμε και σας τις παρουσιάζει.

Σας είχαμε περιγράψει με ρεπορτάζ μας στο Υouweekly.gr ότι η Ζωή ήταν απαρηγόρητη για την αποχώρηση του Νίκου Θωμά!

Δεν πιστεύαμε όμως σε καμία περίπτωση ότι θα έφτανε στο επίπεδο να μιλάει για αποχώρηση στο παιχνίδι επειδή δεν αντέχει!

Στο βίντεο που θα δείτε η Ζωή λέει χαρακτηριστικά ότι «Ότι ήταν να πάρω από το παιχνίδι, το πήρα! Χαίρομαι για αυτό που έζησα και που γνώρισα τόσο σημαντικούς ανθρώπους! Μάλιστα σε πλάνο την βλέπουμε να κυκλοφορεί με το σακίδιο στον ώμο της! Δείτε το σχετικό βίντεο το και ας ελπίζουμε ότι θα την μεταπείσουν για να μείνει στο παιχνίδι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με παγετό και χιόνια ξεκινά η εβδομάδα! - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία;

Στους Μαχητές πρέπει να γίνεται ο κακός χαμός!

Μετά την Ζωή, και η Ροδάνθη απειλεί να φύγει από το παιχνίδι και ο Κωνσταντίνος όπως θα δείτε στο βίντεο προσπαθεί να την μεταπείσει!

Εντωμεταξύ η 19χρονη φοιτήτρι ατφων ΤΕΦΑΑ θεωρεί ότι κάποιο πιστεύουν ότι είναι ηλίθια γιατί όπως λέει από μπροστά την καλοπιάνουν και από πίσω την θάβουν!

Ο σκηνοθέτης έδειξε τον Ηλία και τον Αγόρου! Ποιον ακριβώς εννοούσε η Ροδάνθη για διπρόσωπο; Δείτε τα βίντεο του Youweekly.gr και θα καταλάβετε:

Το καρφί της Δαλάκα ήταν ταβανόπροκα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσα από τα συμφραζόμενα είπε την Σπυροπούλου χοντρή!

Το υποστήριξε λέγοντας ότι η Σπυροπούλου είναι μακριά από τον στόχο της να χάσει τα κιλά που έχει πει άρα θα της πάρει το δεύτερο κρουασάν για να φτάσει πιο γρήγορα στον στόχο!

Η Σπυροπούλοο βεβαίως με το που το άκουσε κατευθείαν πετάχτηκε και υποστήριξε ότι επιτέλους είναι στα κιλά της άρα... θα φάει και το δεύτερο κρουασάν! Δείτε το σχετικό βίντεο του Youweekly.gr:

Σήμερα, αγωνιζόταν η Σπυροπούλου με την 19χονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Ροδάνθη!

Όσο κι αν σας φανεί απίστευτο στο στίβο η Σπυροπούλου πέρασε την Ροδάνθη και τερμάτισε πρώτη στους στόχους που όμως δεν τους πέτυχε με αποτέλεσμα να χάσει!

Το θέμα όμως είναι ότι η Ροδάνθη με το που γύρισε στους συμπαίκτες της εκθείαζε την Σπυροπούλου για την ταχύτητά της!

Απορούσε μάλιστα πως την πέρασε στο στίβο! Δείτε το σχετικό βίντεο στο Youweekly.gr:

Τραυματίστηκε ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά του παιχνιδιού!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, έπεσε ατσούμπαλα στην πισίνα και αυτό του κόστισε ακριβά!

Ο παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά, έπαιξε μέχρι το τέλος, και ο Τανιμανίδης συνεχώς επέμενε για την κατάσταση της υγείας του! Ο ίδιος κρατούσε την μέση του και τελικά έχασε από τον Ηλία ο οποίος και έκανε μια απαράδεκτη κίνηση!

Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν του έδωσε στο χέρι του όπως κάνει πάντα ο Γιάννης, αλλά μετά τη νίκη του δεν πήγε καν να τον ρωτήσει αν είναι καλά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου;

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας αλλά οι πηγές μας είναι ασφαλείς και τα ρεπορτάζ μας τσεκάρονται πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή!

Έτσι λοιπόν όπως το είχαμε γράψει νικητές του πρώτου αγωνίσματος ήταν οι Διάσημοι με σκορ 10 - 8! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ήθελε, το ποθούσε και τελικά... το πήρε!

Ο λόγος για την Σπυροπούλου που λαχταρούσε το κρουασάν και τελικά το κέρδισε στο αγώνισμα με τους Διάσημους!

Το κορίτσι αυτό όχι μόνο το έφαγε σε χρόνο ρεκόρ αλλά.... όταν το τελείωσε.... δίπλωσε την συσκευασία για να την πάρει μαζί της!

«Δεν μπορώ να το αποχωριστώ» είπε η Κωνσταντίνα γεμάτη... πόνο! Κουράγιο βρε παιδί μου! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Χατζίδου απασφάλισε εναντίον της Σπυροπούλου!

Είπε ξεκάθαρα στην κάμερα ότι η Σπυροπούλου είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί όλη η ομάδα να έχει αγωνία για το αν θα κερδίσουν το αγώνισμα και η Σπυροπούλου ασχολείται με το αν το κρεμμύδι στο τσιγάρισμα για τον κιμά θέλει 2 ή 3 λεπτά!

Είπε επίσης ότι σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις η Σπυροπούλου βλέπει τα πράγματα σαν χαβαλέ!

Και ολοκλήρωσε την περιγραφή της για την Σπυροπούλου υποστηρίζοντας ότι δεν θα έκανε παρέα μαζί της! Φυσικά εμείς σας είχαμε αποκαλύψει φοβερό παρασκήνιο για την ιστορία με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ από χτες το πρωί! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Είναι η στιγμή που ο Λιανός περιγράφει το πρώτο το αγώνισμα στην θέση του Τανιμανίδη!

Τον βλέπουμε εμφανώς να έχει τρακ αλλά και να κάνει κάτι πραγματικά απίστευτο!

Τρέχει μαζί με τους παίκτες και περιγράφει ταυτόχρονα! Δείτε το σχετικό βίντεο βίντεο του Youweekly.gr:

Το ξέρουμε όλοι ότι η Δαλάκα είναι ίσως η πιο δυνατή παίκτρια μέσα στο Survivor!

Το γεγονός αυτό την έχει κάνει να έχει υπερβολική έπαρση και να βγάζει κακία στο παιχνίδι!

Αποτέλεσμα ήταν τα σημερινά σχόλια που έκανε μαζί με την Ξένια και που πυροδότησαν την σφαγή τους στο Twitter!

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα πήγε με υπερβολική σιγουριά ότι θα κερδίσει και ξεφτιλίστηκε χάνοντας 3 φορές από την Μελίνα ενώ η ομάδα της ηττήθηκε με 5-1 από τους Μαχητές!

Με λίγα λόγια μάλλον η Δαλάκα θα πρέπει να ξεκαβαλήσει το καλάμι που έχει καβαλήσει στο παιχνίδι και να είναι πιο προσεκτική όταν μιλάει για τους αντιπάλους της... όσο αντιπαθητικοί κι αν είναι οι Μαχητές! Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share