Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μarierose τον "ξέσκισε" - «Με χρησιμοποίησε για να κερδίσει ψήφους από την Κύπρο!» (Video)

6 Ιουλίου 2017 17:50
Survivor: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μarierose τον

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσω της παρουσίας του χτες το απόγευμα στο Survivor Panorama, «άδειασε» στην κυριολεξία και τος δύο φερόμενες ως συντρόφους του, τη Βασιλική και τη Marierose, λέγοντας ότι στο Survivor μπήκε ελεύθερος και είναι ακόμη ελεύθερος.

Άδειασμα, το οποίο προκάλεσε την εκρηκτική απάντηση της πρώτης, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, όπως είδαμε.

Και η Marierose, ωστόσο, δεν έμεινε άπραγη στα όσα ακούστηκαν από τον παίκτη των Μαχητών. Με δηλώσεις της στο LaBiriBiri, υπήρξε πραγματικός καταπέλτης κατά του «αγαπημένου» της, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

«Δεν βγήκα εγώ ποτέ να πω ότι είμαι η πιθανή σύντροφός του, παρά μόνο η δικαιούχος στο έπαθλο επικοινωνίας, και είχα πει ότι τον περιμένω. Αυτό είχα πει και τα σόσιαλ μίντια το παρατράβηξαν λίγο, δεν ισχύει. Είμαι φίλη του Κωνσταντίνου, που τον περίμενα, γιατί αυτός μου τον ζήτησε να τον περιμένω, και το τι έχει πει ο Κωνσταντίνος, λες και δεν με γνωρίζει ούτε εμένα ούτε την πρώην, αλλά αυτό δεν το βρίσκω σωστό, ειδικά όταν έχεις περάσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο, μιλάω για την πρώην. Η Βασιλική ήταν ζευγάρι του, ξέρω ότι είχαν χωρίσει πριν φύγει για το παιχνίδι, τον γνώρισα πολύ απρόοπτα τον Νοέμβριο πριν μπει στο παιχνίδι και μου είχε ζητήσει να τον περιμένω!

Ισχύει για τον ίδιο μάλλον ότι μπήκε ελεύθερος και βγήκε ελεύθερος, αλλά το ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα είναι λάθος. Έχει δώσει παραπάνω από κάθε δικαίωμα σε μένα, τον περίμενα πέντε μήνες, έχω στείλει γράμμα, μήνυμα, βίντεο, αυτά δεν τα ξεχνάς, είναι εκεί, το έχει δει ο κόσμος! Το βρίσκω πολύ απάνθρωπο αυτό που έχει γίνει, πολύ λάθος επίσης, αλλά μπορεί να μη γνωρίζει τη δική μου πλευρά. Από το μυαλό μου περνούσαν πολλές σκέψεις, όχι ευχάριστες. Μπορεί να έχει γίνει ένα πολύ καλοστημένο κόλπο, για να ξεκινήσει μια σχέση με γυναίκα από την Κύπρο, για να το εκμεταλλευτεί αυτό και να παίρνει ψήφους από την Κύπρο. Έχει πάρει πολλές ψήφους από Κύπρο, τώρα εγώ σκέφτομαι, δεν λέω ότι έχει γίνει, αλλά θα μπορούσε!

Εγώ δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα, αν ήθελα να γίνομαι διάσημοι, θα το έκανα! Αν δεν με γνωρίζουν οι φίλοι του, με γνωρίζει η αδερφή του, μέχρι και Κύπρο ήταν να έρθει, και θα βρισκόμασταν να μου δώσει πρόσκληση για τον τελικό, μιλούσαμε με μηνύματα. Μου είπε πριν φύγει ότι θα με σκέφτεται, και είχε δώσει και τα τηλέφωνά μου στην παραγωγή, δεν υπήρχε σχέση της μιας βραδιάς, δεν ξέρω τι άλλο να πω, ειλικρινά, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, αλλά δεν θα κλάψω κιόλας! Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά κάποιοι άλλοι χειρίζονται τα τηλέφωνά του, εγώ τον βοήθησα να πάρει ψήφους από Κύπρο, περίμενα άλλη αντιμετώπιση, και να φερθεί σαν ενήλικας!» κατακεραύνωσε τον παίκτη η Μarierose. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Ζώης Σημαντήρας μάλιστα, που βρέθηκε στο πλατό στην εκπομπή, αποκάλυψε ότι όντως ήταν ζευγάρι με τη Βασιλική: «Εγώ ξέρω ότι τον τελευταίο ένα-ενάμιση χρόνο τα είχαν κανονικά, είχαν πάει μαζί διακοπές, την είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι του!'»είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share