Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Τελικός: Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Σαμπριγιέ και η αποκάλυψη για το φλερτ… (Video)

5 Ιουλίου 2017 22:37
Survivor Τελικός: Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Σαμπριγιέ και η αποκάλυψη για το φλερτ… (Video)

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο μεγάλος τελικός του Survivor είναι γεγονός…

Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο φιναλίστ της βραδιάς, οι οποίοι και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000€!

Όπως και χθες έτσι και σήμερα στο γήπεδο βρίσκονται και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Εκεί λοιπόν βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αν θυμάστε είχε γίνει το αντικείμενο του πόθου για μια Τουρκάλα! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον έρωτα της Σαμπριγιέ για τον όμορφο παίκτη του ριάλιτι;

Η Σαμπριγιέ στον τελικό του τούρκικου Survivor είχε ζητήσει από τον Acun να μεταφέρει στον Κωνσταντίνο το μήνυμά της ότι από τότε που έγινε αυτό μαζί του, όλη η Ελλάδα της στέλνει αιτήματα φιλίας, την αγαπά και την θέλει για νύφη! Έτσι κι έγινε λοιπόν…

Μόλις ο Κωνσταντίνος είδε αυτό το βίντεο αμήχανος και ντροπαλός όπως είναι απάντησε με το χαμόγελο πάντα στα χείλη πως είναι πολύ χαρούμενος που τα ακούει αυτά και θέλει να την γνωρίσει στην Κωνσταντινούπολη ή αν έρθει εκείνη στην Ελλάδα αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγη: YOUWEEKLY

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share