Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Η αποθέωση των τριών φιναλίστ, η συγκίνηση της Βαλαβάνη με τον Ντάνο και η αποχώρηση! Τι είδαμε χτες; (video)

5 Ιουλίου 2017 09:14
Survivor: Η αποθέωση των τριών φιναλίστ, η συγκίνηση της Βαλαβάνη με τον Ντάνο και η αποχώρηση! Τι είδαμε χτες; (video)

Το Survivor μπήκε στην τελική ευθεία…

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος διεκδικούσαν χθες μέσα από μια live ψηφοφορία μια θέση για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης!

Όταν οι 3 φιναλίστ της βραδιάς μπήκαν στο γήπεδο επικράτησε πραγματικά ο κακός χαμός!

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια! Πάμε να δούμε όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες!

Πρώτος από όλους έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό! Ανάμεσα στο κοινό φυσικά βρισκόταν και η μητέρα του Ντάνου καθώς και ο αδερφός του, Χάρης, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν κατά την είσοδό του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγκρουση αλιευτικού σκάφους με πλοίο στην Αίγινα! Δύο νεκροί...

Στο γήπεδο βέβαια βρίσκονταν όπως ήδη σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης! Όλοι έπεσαν πάνω στον Γιώργο για να τον χαιρετίσουν και να τον αγκαλιάσουν μετά από τόσο καιρό που έχουν να τον δουν!

Φυσικά δεν έλειπαν και τα φιλιά του Ιούδα από τον Λάμπρο Χούτου, ο οποίος ενώ έχει περάσει τον Σκιαθίτη παίκτη από 40 κύματα, έσπευσε να τον αγκαλιάσει κι αυτός και να τον φιλήσει! Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα Λάμπρο μου… Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο επεισόδιο προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την συνάντηση των παικτών με τις οικογένειες τους!

Η μητέρα του Ντάνου βλέποντας τον μετά από τόσο καιρό έπεσε στην αγκαλιά του και άρχισε να κλαίει! Εκεί ήταν και ο αδερφός του αλλά και η ανιψιά του που του έχει τόση αδυναμία…

Ο Γιώργος συγκινήθηκε πολύ, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τους βλέπει ξανά. Εκείνοι ήθελαν να μάθουν πως είναι, ενώ η μητέρα του Ράνια, κοιτούσε τις πληγές του δακρυσμένη! Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συγκίνηση κατά την επανένωση του Μάριου με τη οικογένειά του ήταν απερίγραπτη και η ατμόσφαιρα άκρως ηλεκτρισμένη! Μόλις τον αντίκρισαν έτρεξαν στην αγκαλιά του! Ο μπαμπάς του ξέσπασε σε κλάματα, τον έσφιγγε και δεν τον άφηνε από την κοντά του! Η μητέρα του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την φράση της στον αγαπημένο της γιο! Μόλις τον είδε του έλεγε συνεχώς «Που είσαι νικητή μου, που είσαι νικητή της καρδιάς μου;»! Δείτε την πιο συγκινητική στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

Με το που τελείωσε το βίντεο και επέστρεψαν ζωντανά στο πλατό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινήθηκε! Η πρώην παίκτρια των Διάσημων επειδή γνωρίζει το πρόβλημα της μητέρας του Ντάνου και τον λόγο που ο Σκιαθίτης παίκτης θέλει να κερδίσει τα λεφτά, αφού ο ίδιος της το είχε εκμυστηρευτεί, μόλις είδε το βίντεο δεν άντεξε και λύγισε on air! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Επίσης προβλήθηκαν κάποιες στιγμές των παικτών από την αρχή και τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού, οι οποίες κόπηκαν στο μοντάζ και δεν προβλήθηκαν ποτέ στους τηλεθεατές! Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, σαρδάμ και γκάφες αποδεικνύουν πως τελικά δεν πέρασαν και τόσο άσχημα εκεί στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουβάς - Ζυγούλη: Παραμυθένιο άλμπουμ από τον γάμο τους! Αδημοσίευτες φωτογραφικές πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το μυστήριο! (photos)

Μέσα από αυτό το βίντεο που παρακολουθήσαμε, είδαμε πως οι παίκτες ήταν λες και γύριζαν ταινία! Τι εννοώ; Αν έκαναν κάποιο σαρδάμ ή κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό για να παιχτεί στην τηλεόραση το ξαναέλεγαν και το ξαναγύριζαν μέχρι να το πετύχουν! Αυτό είναι κάτι το οποίο εμείς δεν γνωρίζαμε! Όπως και να χει όμως το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Δείτε τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο …Κωνσταντίνος Βασάλος! Το κοινό αποθέωσε τους δύο παίκτες που θα είναι στον τελικό τον Ντάνο και τον Μάριο αλλά κυρίως τον Κωνσταντίνο που ήταν από τα καλύτερα παιδιά του Survivor για να του δώσουν δύναμη γι’αυτό! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share