Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή! Μάθαμε ποιος θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο, τι θα γίνει στο παιχνίδι

30 Απριλίου 2017 18:05
Survivor διαρροή! Μάθαμε ποιος θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο, τι θα γίνει στο παιχνίδι

Όπως πάντα εδώ στο AthensMagazine.gr είμαστε πιστοί στα ραντεβού μας για το τι θα συμβεί μέσα στο παιχνίδι του Survivor με φοβερές λεπτομέρειες μέσα από τις πηγές πληροφόρησής μας.

Σήμερα θα θέλουμε να ξέρετε ότι θα δείτε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια που έχετε δει ποτέ στο συγκεκριμένο reality. Η ίντριγκα και η φασαρία λόγω όλων αυτών που έχουν συμβεί στο παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες και με βάση αυτά που έχει πει ο Χρανιώτης, θα ανατρέψουν τα πάντα.

Εμείς σας ενημερώσαμε στο AthensMagazine.gr με λεπτομέρειες σε τι αφορούσε όλα αυτά που είπε ο Γιώργος Χρανιώτης (Διαβάστε εδώ)

Και να περάσουμε στο ζουμί του σημερινού επεισοδίου. Όπως ξέρετε όλοι είναι λίγο νωρίς για να σας δείξουμε την διαρροή μας αλλά επειδή όπως συνήθως μας πλακώνουν στο κλέψιμο, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε την πρώτη βόμβα από τώρα και να επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ ξανά λίγο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποκαλύπτουμε τι έκαναν οι γυναίκες και τρέλαναν τον Χρανιώτη. Τι θα δούμε σήμερα στο παιχνίδι...

ξεκινήσει το Survivor. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το σημερινό έπαθλο του φαγητού θα το κερδίσουν οι "Μαχητές". Εάν όλα πάνε καλά, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα σας έχουμε νεότερα με σκορ, παρασκήνιο κι ότι άλλο μαζέψουμε από το ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή του θέματος χωρίς την άδεια του εκδότη και της συντακτικής ομάδας του AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share