Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

30 Απριλίου 2017 09:30
Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί  το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

Η πρώην παίκτρια του survivors Ειρήνη Κολιδά για πρώτη φορά δίνει συμβουλές ειδικά σε νέα κορίτσια για το πως πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους και να μην παίρνουν εύκολα κιλά. "Η καθημερινή μου διατροφή αποτελείται από δημητριακά το πρωί, ξηρούς καρπούς ενδιάμεσα και γεύματα με όσπρια ψάρια σαλάτες ,σχεδόν καθημερινά ,πολλές σαλάτες. Που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και φυσικά αποφεύγω το κρέας και τα τηγανητά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντά για πρώτη φορά για την περίφημη κλίκα, τον Αγγελόπουλο και το bullying στην Παπαδοπούλου! "Θα ζητήσω συγγνώμη από όλη την οικογένεια σου"

Επίσης όπως μάθαμε εμείς στο AthensMagazine.gr, η Ειρήνη Κολιδά συμβουλεύει πάντα τους μαθητές της (ειναι γυμνάστρια) να πίνουνε πάρα πολύ νερό. Tουλάχιστον οκτώ ποτήρια την ημέρα και να περπατάνε σχεδόν μισή ώρα με τρία τέταρτα (Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα). Όσο για το ποιος τύπος άντρα την ιντριγκάρει η Ειρήνη Κολιδά δεν έχει ενδοιασμούς. Σίγουρα δεν είναι ο Σπαλιάρας όπως είπε στον Δανίκα στο πρώτο Θέμα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Για πρώτη φορά μιλάει ευθέως για το σεξ με τον Μισθοφόρο, για το ποιος έχει εμμονή με το σεξ από τους Μαχητές (δεν είναι ο Σπαλιάρας) και πόσα λεφτά πήρε από το Survivor

"Δεν θα το πιστέψεις αλλά εμένα με ιντριγκάρει το μυαλό, το ανατρεπτικό μυαλό, το ανάποδο, ο αιφνιδιασμός από τη σκέψη του άλλου..."

Δείτε στο AthensMagazine.gr να απολαμβάνει το πρωινό της:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share