Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Ανατροπή με το "The Crown" - Τι θα γίνει μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Ποιά θα είναι η μοίρα της σειράς;

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:01
Ανατροπή με το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε την Πέμπτη (8/9) η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ήδη -και το επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί- ένα κύμα αλλαγών τόσο στην Αγγλία και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στον κόσμο. Ωστόσο, η απώλειά της θα προκαλέσει και... παράπλευρές συνέπειες.

Μια από αυτές τις αλλαγές αφορά το Netflix και μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας. Ο λόγος φυσικά για το «The Crown», που έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.

Ανατροπή με το 'The Crown' - Τι θα γίνει μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Η σειρά ανοίγει μια «κλειδαρότρυπα» στη ζωή των μοναρχών της Μεγάλης Βρετανίας και η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά έχει ήδη απασχολήσει το Netflix. Έτσι, οι υπεύθυνοι είχαν κινηθεί με τη φιλοσοφία «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν».

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του nypost.com, το Netflix έχει βρει τη λύση σε περίπτωση που η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει. Στο πλαίσιο αυτό, θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», δηλαδή του σχέδιο που περιγράφει τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ήδη με τον θάνατό της.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share