Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το «Resident Evil» ακυρώθηκε από το Netflix - Τι συνέβη;

Η υπόθεση βασίστηκε στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών και ταινιών

29 Αυγούστου 2022 12:42
Το «Resident Evil» ακυρώθηκε από το Netflix - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας "Resident Evil" που προβλήθηκε στο Netflix, δεν θα συνεχίσει με δεύτερη σεζόν στην πλατφόρμα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ όλα όσα έρχονται στο Netflix από Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, η είδηση αυτή δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η σειρά πάτωσε σε κρητικές.

Η υπόθεση βασίστηκε στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών και ταινιών. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1996, ενώ ακολούθησαν έξι ταινίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2002 και 2016.

Η υπόθεση ήταν η εξής: Χρόνια αφότου ένας ιός προκάλεσε μια παγκόσμια Αποκάλυψη, η Τζέιντ Γουέσκερ τα βάζει με τους υπεύθυνους, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει κόντρα στους Μολυσμένους.

Στη σειρά πρωταγωνίστησαν οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti και Turlough Convery, ενώ η δημιουργία ανήκει στον Andrew Dabb (Supernatural).

The Winx Saga – Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer! Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν;

Τον Φεβρουάριο του 2021, το Netflix ανανέωσε τη σειρά “Fate: The Winx Saga” για δεύτερη σεζόν και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας το επίσημο trailer.

Η επιτυχημένη σειρά θα επιστρέψει με τον νέο κύκλο, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το Fate: The Winx Saga βασίζεται στη διάσημη ιταλική σειρά κινουμένων σχεδίων “Winx Club” του Ιτζίνιο Στράφι. Πίσω από τη δημιουργία βρίσκεται ο Μπράιαν Γιανγκ της επιτυχημένης σειράς “The Vampire Diaries”.

Η σειρά του Netflix αφηγείται το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεραϊδών από την Αλφία, ένα οικοτροφείο μαγισσών του Άλλου Κόσμου, στο οποίο θα τελειοποιήσουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, την αντιζηλία και τα τέρατα που απειλούν την ύπαρξη του είδους τους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum και Freddie Thorp.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share