Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Είσαι λάτρης του Netflix; Η Ρία Κολοβού προτείνει την σειρά που πρέπει να δεις!

Η όμορφη Ρία προτείνει

6 Μαΐου 2020 13:37
Είσαι λάτρης του Netflix; Η Ρία Κολοβού προτείνει την σειρά που πρέπει να δεις!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Ρία Κολοβού είναι από τα παιδιά που πέρασαν από το Survivor και συγκεκριμένα από τον κύκλο "Ελλάδα - Τουρκία" και αγαπήσαμε περισσότερο! Έκλεψε την παράσταση, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όχι άδικα, τόσο με την γοητεία όσο και με τον χαρακτήρα της, ενώ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και την κούκλα αδελφή της με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η Ρία Κολοβού τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού τις πέρασε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα στην επαρχία και κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα! Ένα από τα χόμπι της, εκτός της γυμναστικής και της μαγειρικής, ήταν και οι καλές σειρές - ταινίες του Netflix.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στους χιλιάδες followers της στο Instagram την σειρά που παρακολουθεί αυτή την περίοδο και μας την προτείνει ανεπιφύλακτα! Ποια είναι αυτή; Το "Outer Banks", η σειρά που θα φέρει το καλοκαίρι πιο γρήγορα στο σπίτι σου.

Ρία Κολοβού βλέπει Netflix

Υπόθεση της σειράς:

Μία δεμένη παρέα από την κακή πλευρά της περιοχής Outer Banks στη Βόρεια Καρολίνα ξεκινά μια δύσκολη αποστολή – να βρει τον εξαφανισμένο πατέρα του bad boy ‘αρχηγού’ της. Κατά τη διαδικασία αυτή, θα πέσουν στον χάρτη ενός θησαυρού που θα αποκαλύψει ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό. Οι ‘Pogues’ όπως ονομάζονται οι φίλοι γιατί το ‘Goonies’ ήταν ήδη πιασμένο, θα αρχίσουν τις περιπέτειές τους όταν θα κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή τους και θα επιδοθούν σε κυνήγια θησαυρού, απαγορευμένους έρωτες, συγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά και με αντιπάλους τους που θα κάνουν τη ζωή τους δυσκολότερη. Και το καλύτερο;

H σειρά του Netflix έχει δημιουργηθεί από τους Jonas και Josh Pate, αλλά και από τη Shannon Burke. Μείνε κυρίως στο όνομα της τελευταίας που είναι βραβευμένη συγγραφέας και έχει γράψει για τηλεόραση και κινηματογράφο. Οι δουλειές της περιλαμβάνουν το ‘Syriana’, ενώ το βιβλίο της ‘Black Flies’ πρόκειται να διασκευαστεί για τον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson.

 

Ροή ειδήσεων

Share