Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Survivor: Η αδελφή της Ρίας Κολοβού είναι εξίσου πανέμορφη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Αγαπημένες και εξίδου εντυπωσιακές και οι δύο!

21 Απριλίου 2020 13:04
Survivor: Η αδελφή της Ρίας Κολοβού είναι εξίσου πανέμορφη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Επειδή εδώ στο Athensmagazine.gr έχουμε και τις αδυναμίες μας, η Ρία Κολοβού ήταν η πιο γοητευτική - αυθευντική παρουσία στο Survivor Ελλάδα Τουρκία και δεν σηκώνουμε κουβέντα πάνω σ' αυτό!

Η εντυπωσιακή Ρία με καταγωγή από την Έδεσσα, εκτός από ενυπωσιακή γυναίκα είναι και εξαιρετικό παιδί καθώς και πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ειδικά με την αδελφή της, Ελπίδα, παρότι τις χωρίζουν πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα! Ο λόγος; Πως η τελευταία διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ, με τον σύζυγό της και ένα υπέροχο γιο.

Η Ρία Κολοβού, μέσα στο παιχνίδι μας είχε ανακοινώσει ότι η αδελφή της ήταν έγκυος! Ένα χρόνο μετά η Ελπίδα Κολοβού έχει φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι, το οποίο μάλιστα θα βαφτίσει η Ρία, ενώ το καλοκαίρι η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στο Κολοράντο για να... γνωρίσει από κοντά το άλλο της μισό, τον μικρό ανιψιό της!

Αναρωτιέστε κατά πόσο μοιάζει η Ρία με την Ελπίδα; Το "σαν δύο σταγόνες νερό" νομίζω ότι ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση, ενώ παρακάτω θα δείτε και την μαμά για να καταλάβετε από που έχουν μοιάσει τα κορίτσια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Ρία Κολοβού στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα καταλάβετε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share