Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μέσα στη νύχτα": Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις

Κάνει πάταγο: Μπήκε στο Top 10 με το "καλημέρα"

5 Μαΐου 2020 12:15
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σου προτείνει νέες σειρές του Netflix και μια από αυτές είναι το "Μέσα στη νύχτα" που θα σε κάνει να κολλήσεις με το καλημέρα και να δεις και τα έξι επεισόδιο "μονοκοπανιά"!

Το Μέσα στη νύχτα είναι η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix. Έξι επεισόδια περίπου 40 λεπτών το καθένα, γεμάτα δράση, αγωνία, ανατροπές αλλά και αρκετά λάθη και αναπάντητα ερωτήματα. Ότι πρέπει λίγο πριν κυκλοφορήσει και η 6η σεζόν του Prison Break.

Υπόθεση

Ένας ένοπλος αξιωματικός του ΝΑΤΟ, καταλαμβάνει ένα αεροπλάνο και υποχρεώνει τον πιλότο να πετάει μόνο σε όποιο μέρος του κόσμου δεν βλέπει το φως του ήλιου…εξ ου και ο τίτλος “Μέσα στη νύχτα”. Ένα ανεξήγητο γεγονός, οδηγεί σε θάνατο όποιον αντικρίζει την ανατολή. Τα προβλήματα επιβίωσης είναι πολλά καθώς το αεροπλάνο χρειάζεται συνεχώς ανεφοδιασμό ενώ και οι επιβάτες χρειάζονται τροφή. Τα προβλήματα μεγαλώνουν καθώς τον πιλότο θα πρέπει να βοηθήσει μία αρχάρια πιλότος ελικοπτέρου μιας και ο ίδιος έχει τραυματιστεί και ο συγκυβερνήτης του δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί. Στην αρχή υπάρχει μία δυσπιστία προς το πρόσωπο του αεροπειρατή και αντιμετωπίζεται σαν τρελός. Γρήγορα όμως όλοι θα καταλάβουν πως η θεωρία που λέει είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Το Μέσα στη νύχτα είναι μία σειρά που έχει τα καλά της και τα κακά της. Αξίζει όμως μια ευκαιρία. Ο καθένας που βρίσκεται στο αεροπλάνο έχει την προσωπική του ιστορία. Είναι ενδιαφέρον ότι εναλλάσσονται συνεχώς οι ισορροπίες και οι σχέσεις μεταξύ τους. Ενώ θέλει να δείξει ότι ο καθένας μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που φαίνεται, είχα την αίσθηση ότι τελικά εξυπηρετούσε κάποια στερεότυπα. Με την συγκεκριμένη ιστορία πιστεύω θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη και να κάνει πάταγο. Δεν το κατάφερε όμως γιατί υπήρχαν αρκετά κενά και κάποια πράγματα που δεν στήθηκαν σωστά. Καλή η γεύση που αφήνει αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share