Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Prison Break: Έτοιμη η 6η σεζόν της πετυχημένης σειράς - Ο Lincoln ξανά στην φυλακή

Ο Mahone κυνηγάει πάλι τα αδέλφια - Δείτε 3 trailers

1 Μαΐου 2020 14:18
Prison Break: Έτοιμη η 6η σεζόν της πετυχημένης σειράς - Ο Lincoln ξανά στην φυλακή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Prison Break κατάφερε να σαρώσει στο Netflix κατά την διάρκεια της καραντίνας, παρότι οι περισσότεροι είχαν δει ήδη την σειρά.

Μάλιστα από σήμερα η πλατφόρμα του Netflix πρόσθεσε και την 5η σεζόν, η οποία προβλήθηκε το 2017 στο Fox, 11 χρόνια μετά το τέλος της 4ης.

Ωστόσο η παραγωγή της κορυφαίας αμερικάνικης σειράς δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και επιστρέφει με έκτη δυναμική σεζόν! Ήταν βλέπετε να μην γίνει η αρχή το 2017, όταν και αποφασίστηκε να επιστρέψει το Prison Break, μετά την απίστευτη απήχηση που είχε μέσα από τις επαναλήψεις.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr τα γυρίσματα της 6ης σεζόν έχουν πραγματοποιηθεί. Αρχικές εκτιμήσεις ήταν πως θα επέστρεφε στις οθόνες μας μέχρι το τέλος του 2019. Ωστόσο επειδή πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, ακολούθησε ένας "πόλεμος" σχετικά με σπόνσορες αλλά και κανάλια που θα την προβάλουν και έτσι η όλη φάση "κολλλησε" και τώρα με τον... κορωνοϊό έμειναν στον "άερα".

Από την στιγμή όμως που τα επεισόδια έχουν γυριστεί τότε θεωρείται δεδομένο πως κάποια στιγμή θα προβληθούν! Σίγουρα θεωρείται πως την 6η σεζόν θα την φιλοξενήσει το Netflix, το οποίο πλέον έχει τα δικαιώματα της σειράς! Οπότε μην ανησυχείτε....

Όσο για την υπόθεση! Από τα λίγα που μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer της 6ης σεζόν που σας παραθέτει και παρακάτω το Athensmagazine.gr, επιστρέφει ο Μahone, ο οποίος φαίνεται πως κυνηγάει πάλι τα "αδέλφια", παρότι ήταν εκείνα που τον έσωσαν και του χάρισαν την ελευθερία του στο τέλος του 4ου κύκλου, ενώ ο Lincoln είναι η σειρά του να επιστρέψει στην φυλακή.

Στον 5ο κύκλο ο Μahone απουσίαζε όμως πλέον επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο σ' ακόμα μια ανατροπή που φέρνει στην σειρά πάλι ένα... μπάχαλο.

Στην υπόθεση της έκτης σεζόν, ο Michael θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να παραμείνει εκτός φυλακής και να απολαύσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Τίποτα όμως δεν θα έρθει εύκολα κι ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να παλέψει τόσο με τον εαυτό του, όσο και εξωτερικούς παράγοντες που θα ταράξουν και πάλι τη ζωή του.

Επίσης στη νέα σεζόν αναμένεται να επιστρέψουν και οι ηθοποιοί Inbar Lavi (Sheba), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), Robert Knepper (T-Bag or Theodore Bagwell), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles Franklin) και Dominic Purcell (Lincoln Burrows).

Δείτε τa trailers του 6ου κύκλου του Prison Break στο Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share