Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Ο κορωνοϊός… μονιμοποίησε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Λος Άντζελες

Μετακομίζει το ζευγάρι

27 Μαρτίου 2020 15:08
Ο κορωνοϊός… μονιμοποίησε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Λος Άντζελες
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο τρόμος του κορωνοϊού απομάκρυνε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από τον Καναδά, με το ζευγάρι να μη βρίσκεται πια στο Βανκούβερ, αλλά να πετά προτού κλείσουν τα σύνορα, για να εγκατασταθεί ίσως μόνιμα στο Λος Άντζελες, την πόλη καταγωγής της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν πέταξαν με ιδιωτικό τζετ, όπως αναφέρεται στη «The Sun», με το ζευγάρι να ξεκινά μια καινούργια ζωή δίπλα στο Χόλιγουντ, όπου πραγματοποιεί τη μετακόμισή του. Η μετακίνηση αυτή, πάντως, παρότι έγινε άμεσα λόγω των εξελίξεων, φαινόταν να σχεδιαζόταν εδώ και καιρό, αφού στη σκέψη των δύο ήταν πάντα το Λος Άντζελες, όπου διαμένει η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία θα αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό στήριγμα για το παιδί τους. Δείτε και το σάλο που προκάλεσε πρόσφατα στο παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, είχε αναφερθεί πως ο Καναδάς δε θα ήταν ο οριστικός προορισμός του ζεύγους. Όπως αναφέρει η πηγή της εφημερίδας, «αυτό ήθελαν πάντα, να κάνουν τη δική τους ζωή, κάνοντας τη δική τους διαδρομή με την αναχώρηση από τη Βρετανία. Τους αρέσει ο Καναδάς, αλλά βλέπουν και σπίτια στο Λος Άντζελες».

Ο κορωνοϊός, επομένως, επέσπευσε τις εξελίξεις της μετακόμισης του Χάρι και της Μέγκαν, που εγκατέλειψαν το (προσωρινά, όπως αποδεικνύεται) καινούργιο σπίτι τους, λίγες μέρες μάλιστα αφότου διεγνώσθη θετικός ο πατέρας του Χάρι, Πρίγκιπας Κάρολος. Ο ίδιος, βέβαια, δεν έχει την πρόθεση να πάει στη Βρετανία, ώστε να επισκεφθεί τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Από την Πρωταπριλιά του τρέχοντος έτους, άλλωστε, το ζευγάρι θα έχει πάψει οριστικά να αποτελεί κομμάτι της βασιλικής οικογένειας, έχοντας πάρει την οριστική απόφαση να ζήσουν μια ανεξάρτητη οικονομική ζωή. Η πρώτη δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ, άλλωστε, έχει γίνει γνωστή, πραγματοποιώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Disney Nature.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share