Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στο παλάτι με τη Μέγκαν Μαρκλ και 16χρονο μαθητή! Την αγκάλιασε, την φίλησε και μετά...

Χαμός!

9 Μαρτίου 2020 15:05
Σάλος στο παλάτι με τη Μέγκαν Μαρκλ και 16χρονο μαθητή! Την αγκάλιασε, την φίλησε και μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε στο παλάτι της Βρετανίας, αφού μαθητής που έδειξε υπέρμετρο ενθουσιασμό για τη συνάντησή του με τη Μέγκαν Μαρκλ, της είπε πως είναι πολύ όμορφη, για να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει αμέσως μετά, «σπάζοντας» το σχετικό πρωτόκολλο. Δείτε, επίσης, πότε θα ξαναδούμε τον γιο της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι.

Ο 16χρονος Άκερ Οκόγιε δέχθηκε εκείνη τη στιγμή ένα δυνατό χειροκρότημα, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη, στην επίσκεψη που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ την περασμένη Παρασκευή (6/3) στο σχολείο του.

Ο ίδιος, με αφορμή το σάλο που ξέσπασε από αυτή του την κίνηση, απολογήθηκε άμεσα, τόσο στον Πρίγκιπα Χάρι όσο και στη Δούκισσα του Σάσεξ, ώστε να υπάρξει η σχετική αποκατάσταση για το λάθος του.

«Αγαπητοί Χάρι και Μέγκαν. Χάρι, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα που γράφω αυτό το γράμμα. Ελπίζω να μην είχες πρόβλημα, που αγκάλιασα τη γυναίκα. Ήμουν τρομερά ενθουσιασμένος και σοκαρισμένος, που την είδα να έρχεται στο σχολείο μου. Ήταν μεγάλη μου χαρά, που την άκουσα να μιλάει, όπως και το γεγονός ότι μίλησα μπροστά της. Αποτελεί, ειλικρινά, μια μεγάλη έμπνευση», έγραψε ο Οκόγιε, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή στη ζωή του είναι μόνος του και δεν έχει ιδέα πώς μία κοπέλα, εφόσον είχε, θα αντιδρούσε σε όλα αυτά.

Σπουδαία νέα για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ! Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνουν εκατομμυριούχοι!

Η ημέρα της οριστικής αποχώρησης του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το βασιλικό παλάτι της Βρετανίας πλησιάζει, με το ζευγάρι να καλείται να ξεκινήσει με κάθε επισημότητα την νέα του ζωή πολύ σύντομα, που σύμφωνα με τους ειδικούς θα αποφέρει και πάλι σημαντικά έσοδα. Δείτε εδώ πότε φεύγουν οριστικά.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, όμως, μετά από απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ, δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο τους για εμπορική χρήση, κάτι που φαινόταν στην αρχή να είναι ενα σημαντικό εμπόδιο για την καινούργια τους αρχή.

Το ζευγάρι θα χρειαστεί να βρει μια καινούργια «στάμπα», η οποία θα είναι χαρακτηριστική και θα τους διατηρήσει μεταξύ των πιο εμπορικών ζευγαριών του κόσμου, όπως συμβαίνει με τους Μπέκαμ, τους Ομπάμα ή τους Κλούνεϊ.

«Η περίπτωσή τους είναι διαφορετική. Η εμπορικότητά τους, όμως, είναι παρόμοια με άλλα ζευγάρια που έχουν εξουσία, έχοντας το μαγικό στοιχείο του να έχουν υπάρξει πριγκιπικό ζευγάρι. Κάπως έτσι, θα μπορέσουμε σύντομα να τους δούμε στη λίστα των Sunday Times σε δέκα χρόνια, κατατάσσοντάς τους σε πολυεκατομμυριούχους σε 20 χρόνια», αναφέρει στο «Hello» η Ρόμπερτ Ουοτς των Sunday Times.

Αυτό μοιάζει να έχει σημαντική δόση αλήθειας, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν παραστεί σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως της GP Morgan, όπου έχουν λάβει μεγάλα ποσά και μόνο για να βρεθούν εκεί. Με τον καιρό, μάλιστα, απεμπλέκονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έχοντας βέβαια μέχρι την οριστική τους αποχώρηση, να εκπληρώσουν ορισμένες ακόμη δράσεις.

Οι δυο τους έχουν διάφορες εκδηλώσεις μέσα στο Μάρτιο και, ύστερα, θα ζήσουν την ανεξάρτητη ζωή τους. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης στους επόμενους 12 μήνες, αν και για την ώρα διόλου μοιάζουν να έχουν οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα.

Στην αντεπίθεση η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό είναι το μεγάλο της χτύπημα σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ!

Στην αντεπίθεση προχωρά η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δείχνει με κάθε τρόπο την απογοήτευσή της γύρω από την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, πραγματοποιώντας νέο μεγάλο χτύπημα.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσας της Βρετανίας αποφάσισε, ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το βασιλικό του τίτλο για την εμπορική του προώθηση, εξαιτίας της απόφασής του για παραίτηση. Κάπως έτσι, οι Σάσεξ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «Sussex Royal» και θα χρειαστούν νέο brand. Δείτε πώς είχαν καταφέρει να φτάσουν, νωρίτερα, σε «χρυσή» συμφωνία.

Χάρη σε αυτό τον τίτλο, βέβαια, το ζευγάρι έπαιρνε μια επιχορήγηση από τη Βασίλισσα. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος, που τους πρόσφερε τα περισσότερα έσοδα, χάρη σε σχετική του δωρεά, αν και αυτή δε θα μπορούσε να ισχύει για πάντα, από τη στιγμή που ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να ζήσουν ανεξάρτητη ζωή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, ήταν πολύ σημαντικό για το ζεύγος να κρατήσει το «Suusex Royal», με τη Ρεμπέκα Ίνγκλις, βασιλική ανταποκρίτρια της Daily Mail να σημειώνει πάντως πως η απόφαση της Ελισάβετ έχει τη σύμφωνη γνώμη απάντων στο παλάτι.

«Η οικογένεια τόνισε, ότι θα υποστηρίξει το ζευγάρι στις νέες του δράσεις, αλλά οι αυλικοί της Βασίλισσας έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τη μοναρχία. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του Χάρι και της Μέγκαν δεν μπορούν να είναι μέρος τους», αναφέρει στο ρεπορτάζ της μέσω Twitter.

Όλο αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τους Σάσεξ, οι οποίοι ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες λίρες, ώστε να δημιουργήσουν το νέο σάιτ «Sussex Royal», καθώς και να διατηρήσουν τη σχετική σελίδα στο Instagram. Κάπως έτσι, ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να κάνουν... χρυσές δουλειές σε πολλούς τομείς, από λογοτεχνία μέχρι μόδα.

Παράλληλα, είχαν ξεκινήσει με τον ίδιο τίτλο μια φιλανθρωπική οργάνωση, ανταγωνιστική βέβαια προς εκείνη των Πριγκίπων Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, ωστόσο, πρέπει να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή και να βρουν νέο όνομα, με την Ίνγκλις να προσθέτει πως «ήταν κάτι αναπόφευκτο, από τη στιγμή που αποχώρησαν. Είναι σίγουρα, όμως, ένα σοκ για το ζευγάρι, καθώς επένδυσε τα πάντα σε αυτό το όνομα».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share