Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Κλάμα! Το σαιτ για φιλανθρωπίες της βασιλικής οικογένειας έστελνε του επισκέπτες σε Κινεζικά...σαιτ ερωτικού περιεχομένου!

Σάλος στο Παλάτι!

17 Φεβρουαρίου 2020 14:10
Κλάμα! Το σαιτ για φιλανθρωπίες της βασιλικής οικογένειας έστελνε του επισκέπτες σε Κινεζικά...σαιτ ερωτικού περιεχομένου!

Ο επίσημος ιστότοπος της Βασιλικής Οικογένειας στέλνει ανεπιθύμητα τους επισκέπτες σε μια κινεζική σελίδα ερωτικού περιεχομένου, αντί για την ουαλική φιλανθρωπία Ντόλεν Σιμρού. Δείτε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η φιλανθρωπική σελίδα, η οποία υπογραμμίζει μια ποικιλία από αυτά που προωθεί η οικογένεια, και την οργάνωση, της οποίας ο πρίγκιπας Χάρι, 35 ετών, είναι ο προστάτης. Ο Χάρι συνεχίζει να σοκάρει με τις δηλώσεις του αλλά και με την απόφαση του να αποχωρήσει από το Παλάτι...

Η σελίδα αναφέρει: «Η σχέση Ουαλίας-Λεσότο άρχισε το 1985 και έχει αναπτύξει εκπαιδευτικούς δεσμούς, συνδέσμους ευρύτερων νέων, υγεία, εκκλησίες, γυναικείες οργανώσεις».

Ωστόσο, η σύνδεση με τον ιστότοπο ακολουθεί λανθασμένα τη μετάβαση σε ένα κινεζικό πορνό, προσφέροντας συνδέσμους για ζωντανές παρουσιάσεις.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ήρθε σε επαφή με σχόλιο.

Ο σύνδεσμος υποτίθεται ότι θα οδηγούσε στην ουαλική φιλανθρωπία Dolen, η οποία ιδρύθηκε το 1985 και αποσκοπεί στη δημιουργία «μόνιμης, θετικής αλλαγής στο νότιο αφρικανικό βασίλειο του Λεσόθο και στις κοινότητες της Ουαλίας».

Κλάμα! Το σαιτ για φιλανθρωπίες της βασιλικής οικογένειας έστελναν του επισκέπτες σε Κινεζικά...σαιτ ερωτικού περιεχομένου!

«Το έργο που επιτελεί για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει τους οργανισμούς και τα άτομα στην Ουαλία να καθιερώσουν επαφές και να ενθαρρύνουν τις φιλίες με τους ομολόγους τους στο Λεσόθο είναι ανεκτίμητο.

«Γνωρίζω από τη δουλειά μου στο Λεσόθο πόσο σημαντικοί είναι αυτά τα σάιτ και υποστηρίζω πλήρως τη Dolen Cymru στις μεγάλες προσπάθειές της να αναπτύξει επαφές με οργανισμούς με κοινά συμφέροντα, όπως το Sentebale, και να αξιοποιήσω τη μεγάλη κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των δύο εθνών ».

Πρίγκιπας Κάρολος: Αυτή την πασίγνωστη τραγουδίστρια διάλεξε για πρέσβειρα της φιλανθρωπικής του οργάνωσης!

Μια σημαντική ανακοίνωση είχε να πραγματοποιήσει ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος διάλεξε μια πασίγνωστη τραγουδίστρια, για να γίνει πρέσβειρα της φιλανθρωπικής του οργάνωσης στην Ασία, ενώ πρόσφατα είχε συναντηθεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο λόγος γίνεται για την Κέιτι Πέρι, με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του θρόνου, να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης (4/2), ότι η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής θα αναλάβει να γίνει πρέσβειρα για την British Asian Trust.

Katy Perry

Οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Ινδία τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας μοιραστεί τη συνάντησή τους μέσω Instagram, με τον Πρίγκιπα Κάρολο να εντυπωσιάζεται και να της αναθέτει αυτό το ρόλο.

Η νέα τους συνάντηση, έγινε χθες (4/2), όπου ο Κάρολος ανακοίνωσε την ανάθεση του ρόλου της πρόσβειρας για την Κέιτι Πέρι στο πρότζεκτ που πραγματοποιεί, με επίκεντρο την Ινδία.

Η British Asian Trust είναι ένας εκ των φιλανθρωπικών οργανισμών του Πρίγκιπα, που με δική του πρωτοβουλία ιδρύθηκε το 2007, μαζί με Βρετανούς επιχειρηματίες που έχουν ασιατική καταγωγή, με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους από χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα στην Νότιο Ασία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα 13 χρόνια μετά τη δημιουργία του, τα χρήματα που έχουν κατατεθεί με επίκεντρο την εκπαίδευση, τη μάχη εναντίον της ανθρώπινης κακομεταχείρισης και την προστασία της ψυχικής υγείας, φτάνουν τα 4.8 εκατομμύρια για άτομα στην Ινδία, το Πακιστάν, τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές.

«Δουλεύοντας με τοπικούς συνεργάτες, ο φιλανθρωπικός οργανισμός δίνει την ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους, όχι μόνο να έχουν ευκαιρίες, αλλά επίσης εμπιστοσύνη και επίγνωση της δύναμης που έχουν, για να αλλάξουν τις ζωές τους, να βελτιώσουν τις κοινότητές τους και να φτάσουν το ταβάνι τους», είχε τονιστεί από το Κλάρενς Χάουζ στη Βρετανία μέσω των social media, με αφορμή τη συμφωνία με την Κέιτι Πέρι.

Η τραγουδίστρια, από την πλευρά της, ανέφερε τα εξής: «Η δουλειά μου ως πρέσβειρα καλής θέλησης στη Unicef με έφερε σε διάφορα μέρη του κόσμου και μου άνοιξε τα μάτια για πολλές αδυναμίες των παιδιών. Η Ινδία πάντοτε είχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στην τελευταία επίσκεψη μπόρεσα να γνωρίσω τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, μαζί με άλλους ηγέτες στη Βομβάη. Εντυπωσιάστηκα από το δυναμικό τους πλάνο, που θα βοηθούσε στη μείωση κατά 50% της κακομεταχείρισης των παιδιών. Τα παιδιά είναι ευάλωτα και αθώα, πρέπει να προστατευτούν».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share