Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έσπασε τη σιωπή του ο Χάρι: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή με τη Μέγκαν, δε θα αλλάξω ποτέ»!

Έδωσε εξηγήσεις για την ανακοίνωση του Παλατιού!

20 Ιανουαρίου 2020 12:46
Έσπασε τη σιωπή του ο Χάρι: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή με τη Μέγκαν, δε θα αλλάξω ποτέ»!

Μετά τον... χαμό που προκλήθηκε για τη μετακόμισή τους στον Καναδά, ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε στο Ίδρυμα Sentebale για την απόφαση που πήρε μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Ο ίδιος, εκφωνώντας ομιλία για τα ευάλωτα παιδιά, θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις πάνω στην ανακοίνωση του Παλατιού, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος επιχείρησε να απαντήσει στο «τελεσίγραφο» του Παλατιού, την ίδια ώρα που ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ παραμένει πληγωμένος με την απόφαση του αδελφού του.

Είναι η πρώτη φορά που πριγκιπικό ζεύγος στη Βρετανία απαρνείται τα βασιλικά του καθήκοντα. Το θέμα της «απόσχισης» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το Παλάτι της Βρετανίας έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, με συνέπεια εκατομμύρια άνθρωποι να περιμένουν να μάθουν τους λόγους. Σε μία εξαιρετικά συναισθηματική ομιλία, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε τους λόγους που «ανάγκασαν» τον ίδιο και την σύζυγό του, -για την οποία τα σχόλια και ο ρόλος που έπαιξε στην ιστορία αυτή αμφισβητείται και κρίνεται πολύ αυστηρά-, να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους και να βαδίσουν τη δική τους πορεία.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του Ιδρύματος Sentebale που έχει ιδρύσει με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο το 2006, την Κυριακή, λέγοντας πως «για μένα και τη Μέγκαν πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή». Τόνισε, δε, πως «θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό», ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε για την απόφαση του ιδίου και της συζύγου του να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στον πρόλογο της ομιλίας του, είπε ότι «Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η Μέγκαν Μάρκλ με ένα απλό τζιν και παλτό στον Καναδά! "Άφησε" πίσω το πριγκιπικό στιλ και επέστρεψε στα παλιά!

Η Μέγκαν Μάρκλ μετά την ανακοίνωση βόμβα, ότι αποχωρούν από την βασιλική οικογένεια μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται να αφήνει πίσω και το βασιλικό στιλ. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, φόρεσε τζιν και ένα απλό παλτό, ενώ έκανε επίσκεψη σε ένα καταφύγιο γυναικών στο Βανκούβερ!

Το κάζουαλ στίλ φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα στην Δούκισσα του Sussex, η οποία βρήκε ξανά τον εαυτό της. Τόσο καιρό δεν μπορούσε προφανώς να φορέσει κάτι τόσο απλό, όπως ένα χακί μπουφάν και ένα μαύρο τζιν, μιας και δεν αρμόζει σε μια Δούκισσα και δεν συνάδει με τον βασιλικό κώδικα ντυσίματος.

Πρόσθεσε στην εμφάνισή της αξεσουάρ με ένα χαλαρό μαύρο μαντήλι και ένα ζευγάρι καφέ μπότες Le Chameau Jameson.

Αργότερα εκείνη την ημέρα πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο Downtown Eastside Women's Center για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει τα πνεύματα του προσωπικού».

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Facebook, η Μέγκαν φαίνεται να φοράει ένα μπεζ πουλόβερ από το The Row - μια εμφάνιση που θυμίζει την προ-βασιλική της ντουλάπα, ενώ οι φανς της μάλιστα φημολογούν ότι είναι το ίδιο πουλόβερ που φορούσε παίζοντας την Rachel Zane.

«Δεν μπορώ να το κάνω άλλο»: Πληγωμένος και πικραμένος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Χάρι!

«Στενοχωρημένος και πικραμένος» με την απόφαση του αδερφού του, Χάρι, να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα, φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Sunday Times", ο Γουίλιαμ φέρεται να είπε σε φίλο του για την απόφαση του Χάρι.

«Σε όλη μας τη ζωή έδειχνα κατανόηση στον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Είμαι στενοχωρημένος γι’ αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι μαζί».

Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στο Ουίνδσορ.

«Αρχικά ο Χάρι ήταν εναντιωμένος σε αυτό. Το είδε ως την έναρξη ενός σχίσματος μεταξύ του ίδιου και του αδερφού του και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης ανήσυχος», δήλωσε πηγή στους Sunday Times.

Tελεσίγραφο 72 ωρών της Βασίλισσας Ελισάβετ σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ!

Τελεσίγραφο 72 ωρών έδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί τους όρους του “Megxit” και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

Πάντως η έντονη φημολογία για το αν τελικά θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται, ωστόσο ο Χάρι ευελπιστεί να έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, παρά τον αιφνιδιαστικό τρόπο που ανήγγειλαν την αποχώρησή τους από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει δυσαρεστηθεί αρκετά από τη στάση του εγγονού της, αποφάσισε να τους δώσει τελεσίγραφο 72 ωρών ώστε να ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν οριστικά αν θέλουν να παραιτηθούν, σύμφωνα με την dailymail.

Ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές, αλλά είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.

«Υπάρχω, δε ζω»: Τα παράπονα της Μέγκαν Μάρκλ στον Πρίγκιπα Χάρι! (Video)

Μπορεί η παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να έσκασε σαν βόμβα στο παλάτι αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι είχε προαναγγείλει λίγο καιρό πριν πως ήταν διατεθειμένο να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι - εδώ και καιρό - γνωστό πως δεν περνούσε ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα «εκτυφλωτικά φώτα» της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την «πνίγουν», πλήθαιναν.

Μιλώντας στο ITN News, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε πει: «Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη».

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε. Επίσης ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;» με την Μέγκαν να απαντά καταφατικά.

Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, είχαν ανάψει φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share