Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

15 Οκτωβρίου 2019 10:46
Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του στο δικαστήριο, είχε τάσεις αυτοκτονίας σε σημείο που έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του ενώ κοιμόταν η κόρη του στο δίπλα δωμάτιο.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει στην αναφορά της πως δέχτηκε απειλές και η ίδια για την ζωή της!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έφεραν... δισεκατομμύρια στα ταμεία.

Ο Τζέρεμι Ρένερ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ ενώ το διαζύγιό του το 2014 από την Sonni Pacheco τον έφτασε στα πρόθυρα της καταστροφής.

Σοκ! Γιος διάσημου ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο! (photos)

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Γουίλιαμ Μπάλντγουιν, αφού ο γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο. Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! (photo)

Ο ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μίλησε για γη γενναία μάχη που δίνει ο 17χρονος γιος του. Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστη ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία! (photos)

«Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν 16 ετών. Το κάνει ήσυχα, σιωπηλά. Όλοι μας δίνουμε ήσυχα αυτή τη μάχη. Έχει ήδη κάνει 28 χημειοθεραπείες κι όμως παραμένει πολύ θετικός και αισιόδοξος, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να ζει τη ζωή του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κάθε μέρα. Το παιδί είναι ένας σκληρός μάγκας. Πανέξυπνος. Πολύ αστείος. Και έχει μια χρυσή καρδιά. Κουράγιο, δύναμη, γενναιότητα, είναι ένας πολεμιστής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω γιε μου», έγραψε ο Μπάλντγουιν, αδερφός του Άλεξ και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους followers δεν είχαν σταματημό.

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος ηθοποιός! Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Λέγεται ότι το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για τον κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χάρτ! Στο αυτοκίνητο ήταν με ένα φίλο του και δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Κέβιν Χαρτ, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα" ή "Κέντρο Ευφυΐας".

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 'Όσκαρ του 2019, την οποία τελικά αποφάσισε να μην παρουσιάσει μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share