Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο!

2 Σεπτεμβρίου 2019 10:37
Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Μετά το θάνατο του σπουδαίου Πίτερ Φόντα, ακόμα μία δημοφιλής ηθοποιός νεκρή. Η ηθοποιός Βάλερι Χάρπερ που έγινε γνωστή από τον τηλεοπτικό ρόλο της στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show». Ο θάνατός της προήλθε από καρκίνο εγκεφάλου, μετά από μάχη που έδινε η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της Χάρπερ, Κριστίνα.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η Βάλερι Χάρπερ ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια. Από το 1986 έως το 1987, η Χάρπερ εμφανίστηκε ως Βάλερι Χόγκαν στην κωμική σειρά «Valerie». Η Χάρπερ τη δεκαετία του ’70 ήταν μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της τηλεόρασης, καθώς μέσα από τον ρόλο της «Ρόντα» στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο της. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επαγγελματική καταξίωση, αλλά και μία Χρυσή Σφαίρα το 1974.

Είδηση σοκ: Νεκρός ο 20χρονος Αναστάσης Σκόνδρας!

Την τελευταία του πνοή στις 00:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλευόταν μετά από τροχαίο, ο 20χρονος Αναστάσης Σκόνδρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thebest.gr το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην περιοχή της Εύας. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Με σπαρακτικά μηνύματα τον αποχαιρετούν στο facebook φίλοι του.

«Αδερφάκο μου καλό παράδεισο να προσέχεις εκεί που θα πας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου...»

«Ο καλύτερα διπλανός που θα μπορούσα να έχω ποτέ! Έφυγες; που έφυγες; Ακόμα εδώ είσαι, πάντα θα είσαι ξανθό μου παιδί.. Μη ξεχνάς τις μαλακίες μας ρε..»

«Θα τα ξανά πούμε αγάπη μου!»

Πέθανε ο Ιμάνουελ Βαλερστάιν

Ένας από τους μεγαλύτερους στοχαστές του 20ου αιώνα, ο Ιμάνουελ Βαλερστάιν, άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Πολυγραφότατος και ευρυμαθής, υπήρξε από τους σημαντικότερους αναλυτές του παγκόσμιου συστήματος και της γεωπολιτικής.

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών το 2014 προέβλεπε ότι η δομική κρίση του καπιταλισμού θα διαρκούσε για κάμποσες ακόμα δεκαετίες, προκαλώντας «χαοτικές αβεβαιότητες». Την ίδια ώρα και σε αντίθεση με τον κυρίαρχο φαταλισμό, υπογράμμιζε ότι η δράση των ατόμων και των κοινωνικών ομάδων είναι καθοριστική, «γιατί τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο». Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Αθανασοπούλου!

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1930, σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και στην Οξφόρδη και από νεαρός ενδιαφέρθηκε για το αντι-αποικιακό κίνημα στην Ινδία, ενώ υποστήριξε και το φοιτητικό κίνημα του 1968.

Το 1974 εκδίδει τον πρώτο τόμο του τρίτομου έργου του «The Modern World System», το οποίο και θα τον καταστήσει κύριο ανανεωτή της νεομαρξιστικής σκέψης. Στην ίδια δεκαετία, θα στρέψει, επιπλέον, το ενδιαφέρον του στη μελέτη των «αντισυστημικών» κινημάτων, όρος του οποίου η πατρότητα τού ανήκει.

Βιβλία του στα ελληνικά: «Σύγκρουση πολιτισμών;» (Θύραθεν, 2011), «Ευρωπαϊκός Οικουμενισμός» (Θύραθεν, 2010), «Για να καταλάβουμε τον κόσμο μας» (Θύραθεν, 2009), «Ουτοπιστική ή αλλιώς ιστορικές επιλογές για τον 21ο αιώνα» (Κέδρος, 2007), «Η παρακμή της αμερικανικής ισχύος» (Εξάντας, 2005), «Μετά το Φιλελευθερισμό» (Ηλέκτρα, 2004) και «Ιστορικός καπιταλισμός» (Θεμέλιο, 1987).

Πέθανε ο Δημήτρης Χασαπογιάννης

Ο Δημήτρης ( Μήτσος) Χασαπογιάννης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων.

Ο Μήτσος Χασαπογιάννης – όπως τον αποκαλούσαν όσοι βρέθηκαν δίπλα του στον κοινό βηματισμό και στους αγώνες για την ανανεωτική αριστερά, καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη , βρέθηκε στην Πάτρα για τις σπουδές του ως Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος. όπου και παρέμεινε υπηρετώντας την πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και την αριστερά. Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Αθανασοπούλου!

Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ εσ. , του ΑΚΟΑ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ . Η κηδεία του (πολιτική) θα γίνει αύριο Τρίτη.

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένη: Τη σκότωσε ο κόκοράς της!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αυστραλιά όταν δέχθηκε επίθεση από κόκορα την ώρα που μάζευε αυγά από το κοτέτσι της. Απίστευτη ιστορία: Αν χτενιστεί θα πεθάνει!

Ο κόκορας τρύπησε μια κιρσώδη φλέβα προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία και τελικά το θάνατο της γυναίκας.

Την υπόθεση παρουσίασε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής στο πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας Ρότζερ Μπάιαρντ στο περιοδικό Forensic Science, Medicine and Pathology προκειμένου να δώσει οδηγίες σε συναδέλφους του για το πώς πρέπει να πραγματοποιούν νεκροψίες σε θύματα επιθέσεων από ζώα.

Όπως σημειώνει ο Αυστραλός καθηγητής ο θάνατος της ηλικιωμένης αποτελεί μια οδυνηρή υπενθύμιση σε όλους να παραμένουν σε εγρήγορση όσο βρίσκονται γύρω από ζώα.

Ο καθηγητής Μπάιαρντ επισημαίνει ότι ενώ οι κάτοικοι της Αυστραλίας γνωρίζουν για τους κινδύνους από ζώα όπως φίδια, κροκόδειλοι και καρχαρίες εντούτοις θανατηφόρα μπορούν να αποδειχτούν και άλλα ζώα φαινομενικά άκακα.

«Για παράδειγμα οι γάτες αποτελούν μια συχνή αιτία για πτώσεις ηλικιωμένων καθώς συνηθίζουν είτε να τρίβονται στα πόδια είτε να κάθονται πίσω από ανθρώπους που δεν τις αντιλαμβάνονται και πέφτουν πάνω τους» σημειώνει χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Απίστευτο: 34χρονη ήπιε "μαγικό φίλτρο" και πέθανε!

Φρίκη έχει προκληθεί με την υπόθεση που αναφέρει ότι 34χρονη πήγε σε μέντιουμ, ήπιε το «μαγικό φίλτρο» και πέθανε! Σοκ στο Πανελλήνιο: Πέθανε ο Γιώργος Παππάς!

Η γυναίκα πριν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, συμμετείχε σε πνευματική τελετή. Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας την περασμένη Τρίτη, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν λίγο αργότερα τον θάνατο της.

Σύμφωνα με καταθέσεις η 34χρονη συμμετείχε σε μια πνευματική τελετή, στην οποία δόθηκε συγκεκριμένο ρόφημα που φαίνεται να περιείχε παραισθησιογόνες και ναρκωτικές ουσίες.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία μετά από έρευνα, προχώρησε στη σύλληψη μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία είναι υπήκοος τρίτης χώρας και διαμένει στη Λεμεσό, ενώ φαίνεται να είχε την ευθύνη της συγκεκριμένης πνευματικής τελετής που έλαβε χώρα στην Αραδίππου.

Ωστόσο, λόγω προβλημάτων υγείας, η ύποππτη διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σε διαδικασία που έγινε στην ιδιωτική κλινική, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής της.

Η 50χρονη αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Διενεργήθηκε νεκροτομή κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Τραγωδία: Νεκρή 12χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου! Η αντλία την «ρούφηξε» στον πάτο! (photo)

Νεκρή βρέθηκε μία 12χρονη από τη Ρωσία ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Πανικός: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! (video)

Tο άτυχο κορίτσι είναι η Αλίσα Αντάμοβα, που ενώ κολυμπούσε στην πισίνα, έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας.

Το κορίτσι ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χέρι της Αλίσα μπλέχτηκε στον μηχανισμό της πισίνας κάτω από το νερό.

H αντλία τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το προσωπικό του δημοφιλούς ξενοδοχείου Sunhill στο Μπόντρουμ, δεν κατάφεραν να κλείσουν άμεσα την ισχυρή αντλία «γιατί δεν μπορούσαν να βρουν τον διακόπτη».

Η Ρωσία απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Όπως αναφέρεται η 12χρονη ήταν καλή κολυμβήτρια, όμως όταν βρέθηκε στο νερό χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, το χέρι της κόλλησε στην αντλία. Στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share