Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ!

Ήθελε μια οικογενειακή φωτογραφία!

22 Αυγούστου 2019 17:17
Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ!

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ! Ήθελε να βγάλει μια οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της δίπλα στην θάλασσα!

Στις Μπαχάμες απολαμβάνει μέρος των διακοπών της η Κιμ Καρντάσιαν η οποία έστησε φωτογράφιση στην παραλία μαζί με τα τέσσερα παιδιά της. Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί άλλαξε το όνομα "Kimono" από τα ρούχα της;

Η τηλεπερσόνα έντυσε τις κόρες της Νορθ και Σικάγο με το ίδιο ολόσωμο μαγιό με το δικό της ενώ δίπλα της είχε και τους δυο γιους της, τον Σεντ και τον νεογέννητο Ψαλμ. Η ίδια έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών που ανήρτησε στο instagram ότι η φωτογράφιση με τέσσερα παιδιά είναι αδύνατη.

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ολόσωμο λεοπάρ που κρύβει μόνο τα απαραίτητα!

Κιμ Καρντάσιαν: Aνέβασε στο Instagram τον νεογέννητο γιο της!

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία και αποκαλύψει πως θα τον ονομάσουν Psalm (Ψαλμός).

Μάλιστα ο λόγος που ο γιος της Κιμ και του Κάνιε θα πάρει το εν λόγω όνομα είναι γιατί ο ράπερ περνάει μια πνευματική αναβίωση.

«Ο Kanye περνάει μια πνευματική αναβίωση τελευταία. Κάθε όνομα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, που είναι προσωπική για το ζευγάρι και το παιδί. Ο Kanye είχε σκεφτεί το όνομα αρκετές εβδομάδες πριν την γέννηση του μωρού στις 10 Μαΐου.

Το όνομα Psalm δείχνει το σημείο που βρίσκονται πνευματικά, καθώς το όνομα σημαίνει τραγούδι (ψαλμός) στα εβραϊκά».

Η Κιμ ανέβασε χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε το προσωπάκι του μωρού της από πολύ κοντά. «Psalm Ye», έγραψε η τηλεπερσόνα κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι μόλις αποκάλυψε πως ο γιος της θα έχει και δεύτερο όνομα.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του 4ου παιδιού της!

Η Κιμ Καρντάσιαν πάντα φροντίζει με τις αναρτήσεις της να ενημερώνει τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας και όλοι ανυπομονούν να μάθουν το όνομά του, διότι είναι γνωστό πως η διάσημη τηλεπερσόνα επιλέγει περίεργα ονόματα.

Εξάλλου, έχουν γίνει απίστευτα σχόλια για το όνομα Νορθ που έχει δώσει στην πρώτη της κόρη που θυμίζει προσανατολισμό, αλλά και στον πρώτο της γιο, που τον λένε Σεντ.

Οι θαυμαστές στο Twitter έχουν ήδη μια θεωρία για το πώς μπορεί να έχει ονομάσει το τέταρτο παιδί της καθώς το Σαββατοκύριακο, η Κιμ Καρντάσιαν τοίταρε διάφορες φωτογραφίες από το baby shower του μωρού της, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα, «το πιο ήρεμο από όλα μου τα μωρά μέχρι σήμερα».

Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε και ένα emoji αρκουδάκι. Ενώ σε άλλες φωτογραφίες που ανάρτησε λίγο αργότερα, δεν πρόσθεσε καμία λεζάντα παρά μόνο το αρκουδάκι.

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως το όνομα του νεογέννητου ίσως να είναι Teddy ή Bear ή ακόμη και Cub. Μάλιστα, κάποιοι πηγαίνοντάς το ακόμη πιο πέρα, ανέφεραν πως η πατρίδα του Κάνιε Γουέστ είναι το Σικάγο, όπου υπάρχουν οι ομάδες Chicago Bears και Chicago Cubs

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share