Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Avengers: Πόσα λεφτά πήραν οι ηθοποιοί;

Δεν θα το πιστεύετε...

5 Μαΐου 2019 18:14
Avengers: Πόσα λεφτά πήραν οι ηθοποιοί;

H υπερπαραγωγή της Marvel: «Avengers: Endgame», έχει σπάσει τα ταμεία του box office σε όλο τον κόσμο και στοχεύει στο να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο «Endgame», η επιτυχία της ταινίας, αλλά και της πορείας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που ξεκίνησε το 2008, με την πρώτη ταινία Iron Man μεταφράζεται σε αστρονομικά ποσά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της Marvel δεν είναι άλλος από τον απόλυτο σταρ, Robert Downing Jr. Ο κινηματογραφικός Iron Man κέρδισε, σύμφωνα με τη Mirror, μόνο από την προηγούμενη ταινία «Infinity War» περίπου 75 εκατ. δολάρια. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στο «Spider-Man: Homecoming» έβγαλε 5 εκατ. δολάρια για μόλις 3 ημέρες γυρισμάτων.

Φυσικά ούτε η Scarlett Johansson μπορούσε να μείνει παραπονεμένη από την επιταγή της. Η «Black Widow» αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε δική της σόλο ταινία και να κερδίσει 20 εκατ. δολάρια.

Ο Chris Hemsworth, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί ως Thor το 2011, όμως πρόσφατα επαναδιαπραγματεύτηκε το συμβόλαιό του και οι πληροφορίες λένε πως κέρδισε 35 εκατομμύρια για δύο ταινίες, δηλαδή 15 από το «Infinity War» και άλλα 20 από το «Endgame». Τα ίδια ακριβώς χρήματα πήρε για τις αντίστοιχες ταινίες και ο Chris Evans, ως Captain America.

Στα ποσά αυτά δεν υπολογίζονται τα μπόνους που υπάρχουν στα συμβόλαια των ηθοποιών για την επιτυχία της ταινίας. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν τα έσοδα της ταινίας έφτασαν τα 700 εκατομμύρια (έχουν ήδη ξεπεραστεί κατά πολύ) οι ηθοποιοί κέρδισαν κι άλλα χρήματα.

Όταν οι Avengers κάνουν το δικό τους βίντεο κλιπ!

Πως θα σου φαινόταν αν ο Θόρ, ο Χάλκ, ο Ιρον Μαν και Κάπτεν Αμέρικα γίνονταν τραγουδιστές!

Οι Avengers επέστρεψαν με το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και αν η ταινία προβλέπεται να σπάσει το Box office, η προώθηση δεν σταματά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share