Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Avengers: Endgame:Ήδη έχει σπάσει ταμεία!

Ρεκόρ στις ελληνικές αίθουσες

25 Απριλίου 2019 16:10
Avengers: Endgame:Ήδη έχει σπάσει ταμεία!

Έχοντας ήδη προδιαγράψει την ξέφρενη πορεία τους στα ταμεία από την πρώτη μέρα των προπωλήσεων, οι «Εκδικητές: H τελευταία πράξη», προσγειώθηκαν στους ελληνικούς κινηματογράφους σπάζοντας το κινηματογραφικό ρεκόρ πρώτης μέρας προβολής. Οι Avengers έκαναν 78.000 εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα και πολλές αίθουσες σε Αθήνα και επαρχία να καταγράφουν πρωτοφανή αριθμό sold out προβολών.

Η τελευταία πράξη του πιο δυνατού franchiseτης Marvel, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κάνοντας το καλύτερο άνοιγμα πρώτης ημέρας στα ελληνικά κινηματογραφικά χρονικά. Οι Εκδικητές με την «Τελευταία Πράξη» τους, βάζουν μια άνω τελεία στο ανεξάντλητο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και υπόσχονται μια περιπέτεια δίχως προηγούμενο.

Η τέταρτη και πιο πολυαναμενόμενη ταινία στη σειρά των Εκδικητών (και 22η ταινία Marvel), κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κινηματογραφικό κεφάλαιο του 2018 «Εκδικητές: O Πόλεμος της Αιωνιότητας» («Avengers: Infinity War»). H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 7 χρόνια.

Τώρα, η νέα ταινία φέρνει στη μεγάλη οθόνη την πιο αβυσσαλέα μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον πιο αδυσώπητο εχθρό του σύμπαντος, τον φονικό Thanos. Θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την ειρήνη στη Γη;

Το μεγάλο στοίχημα των αγαπημένων μας Avengers θα κριθεί και στα ταμεία ενώ πολλοί είναι εκείνοι που στοιχηματίζουν ανατροπή στην κορυφή του παγκόσμιου box office με την «Τελευταία πράξη» να παίρνει το στέμμα της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών από τον «Τιτανικό»…

Εκδικητές: απόβαση και στον Κεραμικό

Μόλις λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, οι Εκδικητές άφησαν το στίγμα τους στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κεραμικού.

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα graffiti δημιουργήθηκε από την ομάδα της Urbanact, η οποία μέσα σε 5 μέρες, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από 5 κιλά χρώματος αποτύπωσε το σύμπαν των Εκδικητών.

Ironman, Thor, Captain America, Black Widow, Antman, Hulk, Captain Marvel, Blake, Hawkeye, WarMachine, Okoye, Rocket, Nebula, και βεβαίως ο Thanos ως η ενσάρκωση του απόλυτου κακού, θα δεσπόζουν το επόμενο διάστημα εκτός από τα σινεμά και στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν οι Avengers κάνουν το δικό τους βίντεο κλιπ!

Πως θα σου φαινόταν αν ο Θόρ, ο Χάλκ, ο Ιρον Μαν και Κάπτεν Αμέρικα γίνονταν τραγουδιστές!

Οι Avengers επέστρεψαν με το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και αν η ταινία προβλέπεται να σπάσει το Box office, η προώθηση δεν σταματά.

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε το cast των Avengers: Endgame να κάνει ένα recap όλης της ιστορίας τραγουδώντας, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, την επιτυχία του Billy Joel "We Didn't Start the Fire."

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral φτάνοντας τις 2.283.780 προβολές!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share