Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Όλη η αλήθεια για την αποβολή που τσάκισε την Ελένη Μενεγάκη - 'Ολο το ρεπορτάζ

1 Δεκεμβρίου 2014
ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Όλη η αλήθεια για την αποβολή που τσάκισε την Ελένη Μενεγάκη - 'Ολο το ρεπορτάζ

Προσπαθεί να δείχνει ήρεμη και χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες αλλά όταν σβήνουν τα φώτα το πρόσωπό της σκοτεινιάζει. Το περιοδικό "YES!" πρώτο σας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη τρέμει και τη σκιά της μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ματέο και κυκλοφορεί ακόμη και με οδηγό που εκτελεί και χρέη φρουρού προκειμένου να μην κουράζεται καθόλου στις μετακινήσεις της.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ήθελε πολύ να χαρίσει ένα μωρό στον άντρα που σημάδεψε τη ζωή της και όταν πληροφορήθηκε ότι είναι έγκυος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Ήταν το καλύτερο δώρο σε μία χρονιά που δεν ήταν και η καλύτερη της ζωής της σε όλα τα επίπεδα, με κυριότερο "αγκάθι" τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Τα υπονοούμενα στην εκπομπή της είναι πολλά για την εγκυμοσύνη της, ακόμη και από την ίδια, αλλά καμία παραδοχή διά στόματος της Μενεγάκη ότι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Αν και μπήκε στον πέμπτο μήνα είναι πολύ διστακτική, αφού το παρελθόν την έχει γεμίσει πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει.

Η άγνωστη εγκυμοσύνη
Ο εφιάλτης της αποβολής την έχει στοιχειώσει. Και δεν αναφερόμαστε στις δύο αποβολές που είχε όταν ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και τις έχει παραδεχτεί δημόσια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Η Ελένη εδώ και καιρό ήθελε να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ματέο. Όταν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου έμαθε ότι το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα, πέταξε από τη χαρά της. Δεν την ένοιαζε τίποτα, παρά μόνο να κάνει ευτυχισμένο τον άντρα της ζωής της.Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ και το όνειρό της εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Η Ελένη ήταν ράκος. Για μέρες κλεισμένη στο δωμάτιό της έκλαιγε συνέχεια. "Έχασα το μωρό του Μάκη μου", έλεγε με αναφιλητά.
Τότε ελάχιστοι ήξεραν τη σκληρή πραγματικότητα. Η εγκυμοσύνη δεν είχε πάει καλά, είχαν παρουσιαστεί επιπλοκές και η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης απέβαλε. Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν τραγικές για εκείνη. Μάταια ο σύντροφός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει λέγοντάς της ότι την επόμενη φορά θα σταθούν πιο τυχεροί. Η Ελένη δεν μιλούσε. Πονούσε από αυτή την απώλεια κι έκλαιγε χωρίς σταματημό.

Καθησυχαστικός ο γιατρός
Το δυσάρεστο νέο το γνώριζαν μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι. Υπήρχαν και συνεργάτες της που δεν το έμαθαν ποτέ. Αυτοί που ήξεραν, κατάλαβαν για ποιο λόγο η Ελένη τώρα τρέμει και τη σκιά της και δεν μιλάει.
Τα βράδια πολλές φορές ξυπνάει από τους εφιάλτες. Προσπαθεί να είναι ψύχραιμη, αλλά "την ηρεμία της θα τη βρει μόλις πάρει αγκαλιά το μωρό της", λέει άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Ο γυναικολόγος της είναι καθησυχαστικός και της λέει συνεχώς ότι όλα θα πάνε καλά. Η Ελένη δεν απαντάει. Θέλει να περάσουν ήρεμα οι τελευταίοι μήνες και να γεννήσει. Ο πόνος της μπορεί να μη σβήνει, αλλά ελπίζει ότι πλέον ο εφιάλτης έχει απομακρυνθεί. Και το μεγάλο της όνειρο θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, αλλάζοντας όλη τη ζωή της.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΔΩ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share