Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θλίψη για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: «Έφυγε» η σύζυγός του

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Αμερικανός Σον Τζέιμς

16 Απριλίου 2024 21:33
Θλίψη για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: «Έφυγε» η σύζυγός του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του άλλοτε παίκτη και του Ολυμπιακού, Σον Τζέιμς, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Μελίσα Κοβάλσκι.

Βαρύ πένθος για τον Σον Τζέιμς και την οικογένειά του. Την Κυριακή (14/4), ο 40χρονος παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2011-14) και για μία σεζόν πέρασε από τον Ολυμπιακό (2015/16), θρηνεί τον θάνατο της συζύγου του, Μελίσα Κοβάλσκι.

Δείτε επίσης: Πέθανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Βάσια Παππά

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Αμερικανός:

«Το προηγούμενο βράδυ έχασα την αγάπη της ζωής μου. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλους σας. Εκτιμώ πραγματικά τις ευχές σας, είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και συναισθηματική στιγμή για μένα, τα παιδιά μας και όλοι όσοι την ήξεραν».

Θρήνος για τον Μπερντ Χέλζενμπαϊν: Πέθανε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 1974 (photos)

Ένα ακόμη μέλος της Εθνικής Γερμανίας της δεκαετίας του '70 «έφυγε» από την ζωή. Ο λόγος για τον Μπερντ Χέλζενμπαϊν, ο οποίος απεβίωσε στα 78 του, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Ο Μπερντ ήταν εξτρέμ και έπαιξε 40 αγώνες στην Εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας.

Ήταν βασικός στον τελικό του Μουντιάλ του 1974 με την Ολλανδία. Στο 24' μάλιστα κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πολ Μπράϊτνερ για να ισοφαρίσει σε 1-1. Το 1976 στον τελικό του Euro σκόραρε απέναντι στην Τσεχοσλοβακία αλλά η Γερμανία έχασε τον τίτλο στα πέναλτι.

Έπαιξε 420 παιχνίδια στη Bundesliga. Ιστορία σε συλλογικό επίπεδο έγραψε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία το 1980 κέρδισε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά 46χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ - Ήταν μητέρα ενός παιδιού

Σε ηλικία 46 ετών πέθανε την Κυριακή (14/4) μία αξιωματικός της αστυνομίας στη Λάρισα, με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο πως ο θάνατός της οφείλεται –πιθανότατα– σε καρδιακή ανακοπή.

Όπως υπογραμμίζει το onlarissa.gr, η 46χρονη αστυνομικός στη Λάρισα υπηρετούσε ως αξιωματικός αστυνομικός ειδικών καθηκόντων, ψυχολόγος, ήταν μητέρα ενός παιδιού, ενώ η κηδεία της αναμένεται να τελεστεί αύριο (16/4).

Μάλιστα, ο σύζυγός της μαζί με άλλο οικείο της πρόσωπο την είδαν να καταρρέει ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 46χρονη αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share