Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Καρδίτσα - Παναθηναϊκός AKTOR: Άνετο πέρασμα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (video)

Καλή προπόνηση για τους Πράσινους και «ανάσα» πριν το κρίσιμο ματς

10 Μαρτίου 2024 19:11
Καρδίτσα - Παναθηναϊκός AKTOR: Άνετο πέρασμα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (video)
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια καλή προπόνηση εν όψει του ντέρμπι της Πέμπτης (14/3) με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν για τον Παναθηναϊκό AKTOR το εκτός έδρας ματς με την Καρδίτσα (87-64) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στο 19-1 ανέβηκαν οι πράσινοι (9-1 εντός και 10-0 εκτός έδρας), που δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου παραμένουν σε απόσταση μίας νίκης από τους Πειραιώτες και έχουν και το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία μαζί τους.

Ο Ντίνος Μήτογλου κι ο Ματίας Λεσόρ κυριάρχησαν στη ρακέτα, ο Εργκίν Αταμάν άνοιξε το ροτέισον, κράτησε χαμηλά τα λεπτά σημαντικών του παικτών, δεν είχε όμως για ακόμα μία φορά τον Λούκα Βιλντόσα και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στο 6-14 έπεσε η Καρδίτσα (6-4 εντός και 0-10 εκτός έδρας), που ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα δεν είχε το ταλέντο, το βάθος και το κουράγιο για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία αξιόλογη εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός δεν σούταρε καλά από την περιφέρεια και είχε κακές επιστροφές, κυριάρχησε όμως στη ρακέτα και έκλεισε το σαραντάλεπτο με εξαιρετική αναλογία ασίστ/λαθών. Επί της ουσίας έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάνει τη δουλειά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share