Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Super League: «Έσπασε το ρόδι» για τον Βόλο, πάλεψε η Κηφισιά - Πρώτο τρίποντο με υπογραφή Μπερτόλιο και Ντέλετιτς (video)

Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο Αχιλλέας Μπέος! Η στιγμή που δέχεται κάρτα και τα γκολ του αγώνα

28 Οκτωβρίου 2023 19:44
Super League: «Έσπασε το ρόδι» για τον Βόλο, πάλεψε η Κηφισιά - Πρώτο τρίποντο με υπογραφή Μπερτόλιο και Ντέλετιτς (video)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Την πρώτη νίκη του στη Stoiximan Super League πανηγύρισε ο Βόλος. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε μέρος του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε ο Μπερτόγλιο στο 21ο λεπτό, με τον Ντέλετιτς να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 75ο λεπτό.

Ο Οζέγκοβιτς μείωσε το σκορ στο 82', με την Κηφισιά να τελειώνει το ματς με εννέα παίκτες εξαιτίας της αποβολής των Τσάπαν (70') και Σάντος (84'). Κάπως έτσι στη βαθμολογία, ο Βόλος έφτασε τους πέντε βαθμούς, με την Κηφισιά να μένει στους επτά.

Δείτε επίσης: Super League: «Βόμβα» από το δικαστήριο - Στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με 3-0, αφαίρεση ενός βαθμού για τον Ολυμπιακό και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Μπερτόγλιο, ο οποίος αστόχησε στο 9ο λεπτό με κεφαλιά. Αμέσως μετά ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για την Κηφισιά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε, αλλά έφυγε η μπάλα από τα χέρια του. Ο Οζέγκοβιτς σούταρε, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει κόρνερ στο 16'. Στη συνέχεια ο επιθετικός των φιλοξενούμενων προσπάθησε να πλασάρει από κοντά, όμως ο κίπερ των Θεσσαλών μπλόκαρε.

Εν τέλει, ο Βόλος ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λούνα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Κορνέ σούταρε, με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει. Ο Μπερτόγλιο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Κηφισιά αμέσως μετά είχε καλή στιγμή για να απαντήσει με άστοχη κεφαλιά του Οζέγκοβιτς.

Ο Βόλος ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια. Σρτο 28' έφτασε κοντά σ' ένα ακόμη γκολ, όμως το πλασέ του Γκαρσία, έπειτα από το γύρισμα του Λούνα ήταν άστοχο. Στο 35' οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία καλή στιγμή με πλασέ του Κορνέ, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Κηφισιά προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, να κυκλοφορήσει, προκειμένου να ασικήσει πίεση στην Κηφισιά. Όμως, ο Βόλος ήταν εκείνος που είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 67ο λεπτό. Ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, πήρε το ριμπάουντ ο Γκαρσία, όμως ο κίπερ των φιλοξενούμενων ήταν εκεί.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Κηφισιά στο 70ο λεπτό. Ο Τσάπαν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ντέλετιτς έπαιξε το ένα-δύο με τον Γκαρσία, ο Σέρβος πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το πλασέ και έγραψε το 2-0.

Στο 82ο λεπτό η Κηφισιά κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Ματέους Σάντος μετά από εξαιρετική του ενέργεια τροφοδότησε τον Οζέγκοβιτς, εκείνος έκανε το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και σκόραρε. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με εννέα παίκτες, καθώς ο Ματέους Σάντος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 90+5' ο Γκαρσία βρήκε δίχτυα για τον Βόλο, όμως δεν μέτρησε για φάουλ πάνω στον Μποτία.

  • ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς, Μπερτόγλιο, Κονρέτ, Γκαρσία
  • ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Λούμορ, Τετέι, Σναϊντερλέν, Σάντος, Ιλίεφ, Τσάπαν, Οζέγκοβιτς.
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share