Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ντροπή: Πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στο «Καραϊσκάκης» χτύπησε σεκιούριτι του Ολυμπιακού κι εκείνοι γελούσαν!

Το εξοργιστικό βίντεο - «Αχ τι έπαθε ο κακομοίρης...»

27 Οκτωβρίου 2023 11:44
Ντροπή: Πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στο «Καραϊσκάκης» χτύπησε σεκιούριτι του Ολυμπιακού κι εκείνοι γελούσαν!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (27/10), αλλά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης σημειώθηκε ένα περιστατικό με τους οπαδούς των «σφυριών» κι ένα μέλος της ασφαλείας του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο του Φαλήρου, προσέκρουσε σ’ ένα φράχτη όπου στεκόταν ένας υπάλληλος της ασφαλείς με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο φαινομενικά τραβήχτηκε από το εσωτερικό του οχήματος, ακούγονται οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ να γελούν με το ατύχημα του εργαζομένου και δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του, αν κι εκείνος σηκώθηκε γρήγορα από το έδαφος και επέστρεψε στη θέση του. Στο μεταξύ, ακούγεται κι ένα άτομο να σχολιάζει «Τι έπαθε ο κακομοίρης».

Όσο για τον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών έκανε σημαντικό βήμα προκειμένου να παλέψει για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ.

Europa League: Θρίαμβος για Ολυμπιακό, γαλλικές σφαλιάρες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Τα γκολ της χθεσινής βραδιάς (videos)

Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Μαρσέιγ στη Γαλλία και ο Παναθηναϊκός από την Ρεν στη Λεωφόρο.

«Σεφτέ» στον ομιλό του έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ, αποτέλεσμα που τον έβαλε εκ νέου στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Φορτούνη και έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους στις καθυστερήσεις του πρώτου μισού με τον Ροντινέι. Τα «σφυριά» μείωσαν στο 87' με τον Πακετά, αλλά το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων δεν άλλαξε.

Με δυο γκολ στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων η Ρεν προηγήθηκε 2-0 στη Λεωφόρο εναντίον του πάρα πολύ άστοχου στο α΄μέρος Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι μείωσαν στο 60' με πέναλτι του Ιωαννίδη, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το 1-2 και υπέστησαν την πρώτη ήττα τους στον όμιλο που «γκρέμισε» τους πράσινους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ήττα και πτώση από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλό της και για την ΑΕΚ, με τη Μαρσέιγ να επικρατεί με 3-1 χάρη σε δύο πέναλτι (το δεύτερο πολύ υπερβολικό) και ένα γκολ που προήλθε από επιθετικό φάουλ του σκόρερ Βιτίνια επί του Βίντα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League η Μπράιτον εκμεταλλεύτηκε το… ναυάγιο του Άγιαξ, πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της (2-0) και έπιασε την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου του Europa League. Το απόλυτο στον πέμπτο όμιλο πέτυχε η Λίβερπουλ (5-1 την Τουλούζ), το «3 στα 3» στον έβδομο έκανε η Ρόμα (2-0 την Σλάβια Πράγας) και στον όγδοο η Μπάγερ Λεβερκούζεν (5-1 την Καραμπάγκ). «Απόδραση» της Μπέτις από την Κύπρο (1-0 τον Άρη Λεμεσού). Με χατ – τρικ του Βιντσέντσο Γκρίφο, η Φράιμπουργκ νίκησε με ανατροπή την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία (3-1) και έπιασε την Γουέστ Χαμ στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Europa League, στον οποίο ο Ολυμπιακός είναι πλέον μόνος τρίτος.

Δείτε τα γκολ, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ 2-1

Μπάτσκα Τόπολα-Φράιμπουργκ 1-3

Η βαθμολογία (3 αγ.)
Γουέστ Χαμ 6
Φράιμπουργκ 6
Ολυμπιακός 4
Μπάτσκα Τόπολα 1


2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μαρσέιγ-ΑΕΚ 3-1

Μπράιτον-Άγιαξ 2-0

Η βαθμολογία (3 αγ.)
Μαρσέιγ 5
ΑΕΚ 4
Μπράιτον 4
Άγιαξ 2

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Σπάρτα Πράγας-Ρέιντζερς 0-0

Άρης Λεμεσού-Μπέτις 0-1

Η βαθμολογία (3 αγ.)
Μπέτις 6
Σπάρτα Πράγας 4
Ρέιντζερς 4
Άρης Λεμεσού 3


4ος ΟΜΙΛΟΣ
Στουρμ Γκρατς-Αταλάντα 2-2

Ρακόβ Τσεστόχοβα-Σπόρτινγκ Λ. 1-1

Η βαθμολογία (3 αγ.)
Αταλάντα 7
Σπόρτινγκ Λισαβώνας 4
Στουρμ Γκρατς 4
Ρακόβ Τσεστόχοβα 1


5ος ΟΜΙΛΟΣ
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Λίντσερ 2-1

Λίβερπουλ-Τουλούζ 5-1


Η βαθμολογία (σε 3 αγ.)
Λίβερπουλ 9
Σεντ Ζιλουάζ 4
Τουλούζ 4
Λίντσερ 0


6ος ΟΜΙΛΟΣ
Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα 5/12

Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2

Η βαθμολογία (σε 3 αγ.)
Ρεν 6
Παναθηναϊκός 4
Βιγιαρεάλ 3 -2αγ.
Μακάμπι Χάιφα 1 -2αγ.

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρόμα-Σλάβια Πράγας 2-0


Σερίφ Τιράσπολ-Σερβέτ 1-1


Η βαθμολογία (σε 3 αγ.)
Ρόμα 9
Σλάβια Πράγας 6
Σερβέτ 1
Σερίφ Τιρασπόλ 1


8ος ΟΜΙΛΟΣ

Μόλντε-Χάκεν 5-1

Λεβερκούζεν-Καραμπάγκ 5-1

Η βαθμολογία (σε 3 αγ.)
Λεβερκούζεν 9
Καραμπάγκ 6
Μόλντε 3
Χάκεν 0

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share