Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Βόμβα μεγατόνων από τον Παναθηναϊκό: Πληρώνει την Μπαρτσελόνα και αγοράζει τον Νίκολας Λαπροβίτολα!

Κλέβει τον Αργεντίνο και στέλνει τον... Κώστα Σλούκα στην Μπαρτσελόνα!

29 Ιουνίου 2023 12:24
Βόμβα μεγατόνων από τον Παναθηναϊκό: Πληρώνει την Μπαρτσελόνα και αγοράζει τον Νίκολας Λαπροβίτολα!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Χαμός! Ένα δημοσίευμα της El Mundo Deportivo και του πολύ έγκυρου Χοσέ Ιγνάσιο Χουγκουέτ αποκαλύπτει κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Νικολάς Λαπροβίτολα. Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως αν ο Αργεντινός γκαρντ αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν για τον Κώστα Σλούκα, που είναι σε συζητήσεις για το μέλλον του αφού έληξε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Και ξαφνικά «βόμβα» και πιθανό... ντόμινο ανάμεσα στους «αιωνίους»! Όπως αποκαλύπτει η «El Mundo», ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Λαπροβίτολα από την Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 600.000 ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του, με τους Καταλανούς να στρέφονται στην περίπτωση του Σλούκα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «το μέλλον του Λαπροβίτολα μπορεί να απέχει πολύ από το Παλάου καθώς ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του (600.000 ευρώ) και να του προσφέρει υψηλότερο μισθό από αυτόν που παίρνει στη Μπάρτσα».

Μάλιστα στη συνέχεια το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως στόχος της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου είναι ο Σλούκας, τονίζοντας: «Ο νούμερο ένα στόχος αν καταλήξει να φύγει ο Λαπροβιτόλα είναι ένας κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, ο Έλληνας Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με τον πειραϊκό σύλλογο για την υπογραφή της ανανέωσής του».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share