Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Πανικός και λιποθυμίες φιλάθλων μετά από ρίψη δακρυγόνων στο ημίχρονο (photos)

«Κλασσικά εικονογραφημένα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

3 Ιανουαρίου 2023 18:42
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Πανικός και λιποθυμίες φιλάθλων μετά από ρίψη δακρυγόνων στο ημίχρονο (photos)
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη λήξη του ημιχρόνου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό υπήρξε νέα ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις αυτή τη φορά προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού με αποτέλεσμα κόσμος των πράσινων να μπει μέσα στο γήπεδο ώστε να μείνει μακριά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Επεισόδια στο Λεβαδειακός Παναθηναϊκός
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μάλιστα υπήρξαν και δύο οπαδοί που λιποθύμησαν. Οι δύο φίλαθλοι έπεσαν μέσα στο χορτάρι και έδειχναν να μην έχουν τις αισθήσεις τους.

Επεισόδια στο Λεβαδειακός Παναθηναϊκός
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και ένα ασθενοφόρο στο γήπεδο με σκοπό να παραλάβει τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού ενώ υπήρχαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να φύγει από την απέναντι θύρα του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Επεισόδια στο Λεβαδειακός Παναθηναϊκός
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Προμηθέας - Παναθηναϊκός (44-75) : Στο ρελαντί οι πράσινοι στην Πάτρα

Ο Προμηθέας έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση στην Πάτρα, παίρνοντας ένα άνετο διπλό (44-75) σε εξ αναβολής αναμέτρηση από την 5η αγωνιστική της Basket League.

Οι πράσινοι έπαιξαν χωρίς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ εκτός για προληπτικούς λόγους, έμεινε και ο Πάρις Λι, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη γάμπα. Με την ευκαιρία, δείτε το σκορ του αγώνα Λαύριο - Ιωνικός.

Ο MVP

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης εκμεταλλεύτηκε τα 23 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ μετρώντας 16 πόντους (3/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ των πρασίνων.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Τράβις Σίμπσον έμεινε άποντος στο ματς (0/1 δίποντα, 0/7 τρίποντα) αγωνιζόμενος για 15'41" και δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου τον Προμηθέα.

Το στατιστικό που ξεχώρισε

Η ευστοχία του Παναθηναϊκού από μέση και κοντινή απόσταση έφτασε στο εντυπωσιακό 70%, με τους πράσινους να μετρούν 24/34 δίποντα, την ώρα που φιλοξενούμενοι είχαν 11/30 (36%).

Ο αγώνας

Με τριπλό σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού (8-25) ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ το ημίχρονο βρήκε τους πράσινους στο +21 (25-46), έχοντας μοιράσει 15 ασίστ και χωρίς να έχουν υποπέσει σε κανένα λάθος. Στον αντίποδα ο Προμηθέας είχε κάνει ήδη 7 λάθη, δίνοντας απλόχερα 14 πόντους στους φιλοξενούμενους από αυτά, ενώ ήταν και ιδιαίτερα άστοχος, μετρώντας 5/12 δίποντα και 4/15 τρίποντα.

Η διαφορά έφτασε στις παρυφές των 30 πόντων (28-57) στα μέση της τρίτης περιόδου, με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι το απόλυτο αφεντικό στο παρκέ. Στην τελευταία περίοδο το τριφύλλι χαμήλωσε ταχύτητα, ενώ στο παρκέ πέρασε τόσο ο Νίκος Χουγκάζ, όσο και ο Νεοκλής Αβδάλας, που δεν παίρνουν συχνά χρόνο συμμετοχής.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Πουρσανίδης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-25, 25-46, 40-65, 44-75

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 11η αγωνιστική της Basket League ο Προμηθέας θα παίξει εντός έδρας με τον Άρη (07/01, 16:00) και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη (07/01, 19:15).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share