Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος - Εκρηκτικό τρίλεπτο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

«Καθάρισε» από νωρίς

9 Νοεμβρίου 2022 20:14
Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος - Εκρηκτικό τρίλεπτο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, ο Ατρόμητος καθάρισε την υπόθεση νίκη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και έφτασε τους 15 βαθμούς, πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στους 10 βαθμούς, γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα φέτος από τον Ατρόμητο, ο οποίος τον είχε κερδίσει και στο Κύπελλο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 0-1, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος σημείωσε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 9′ ο Χατζηισαΐας έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες, ενώ στο 12′ ήταν η σειρά του Κιάρτανσον να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα και να γράψει το 2-0.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση έστω και του βαθμού της ισοπαλίας, με τον Ατρόμητο να φτάνει άνετα στη νίκη.

Νίκη Ατρόμητος κοντρα στον Αστερα για την Super League

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share