Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Προκρίθηκε στους «4» του Open της Στοκχόλμης (highlights)

Μεγάλη πρόκριση για τον Έλληνα αθλητή

21 Οκτωβρίου 2022 21:20
Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Προκρίθηκε στους «4» του Open της Στοκχόλμης (highlights)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Όπεν της Στοκχόλμης πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Μίκαελ Ίμερ, έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχει εναντίον του και φορτσάρει πλέον για τελικό, έχοντας να αντιμετωπίσει στους «4», το απόγευμα του Σαββάτου (22/10), έναν εκ των Φράνσις Τιάφο ή Εμίλ Ρουουσουβουόρι. Παράλληλα, πανικός ξέσπασε όταν θεατής εισέβαλε στον αγώνα και έκαψε το χέρι του.

Τέσσερις φορές είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο Τσιτσιπάς τον Ίμερ και είχε τέσσερις νίκες χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Ο Έλληνας τενίστας, επομένως, ήταν ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον Σουηδό, στον οποίο έκανε ξανά το ίδιο πράγμα: Τον νίκησε και δεν έχασε κανένα σετ.

Αν και η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο έγινε μάχη. Αυτό δεν φαινόταν πιθανό ως ενδεχόμενο όταν ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-2 αλλά ο Ίμερ το έκανε 5-5, για να διατηρήσει τελικά την ψυχραιμία του ο Στέφανος και να κάνει με 7-5 το 1-0 στα σετ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο, ο Τσιτσιπάς ήταν φορτσάτος, έκανε από νωρίς το 2-0 με break, προηγήθηκε με 4-1 στη συνέχεια και τελικά με 6-3 έκανε το 2-0 και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Όπεν, έχοντας φυσικά ως στόχο αρχικά τον τελικό και εν συνεχεία την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα σετ: 7-5, 6-3

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share