Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιστροφή «βόμβα» του Μίτσελ στον Ολυμπιακό!

Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα να αναλάβει το δύσκολο έργο του

20 Σεπτεμβρίου 2022 12:10
Επιστροφή «βόμβα» του Μίτσελ στον Ολυμπιακό!
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επιστροφή είναι γεγονός για τον Ολυμπιακό, αφού ο Μίτσελ Γκονθάλεθ φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και θα βρεθεί ξανά στην ομάδα, όπου πριν από μερικά χρόνια αποθεώθηκε, φέρνοντάς την ένα «βήμα» από τους «8» του Champions League.

Ο άνθρωπος των 64 νικών (σε 90 ματς) και των 200 γκολ (199 για την ακρίβεια) με τον Ολυμπιακό επιστρέφει στον Πειραιά για ν' αναλάβει το δύσκολο έργο των «ερυθρολεύκων». Ο Μίτσελ είναι τελικά ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν με τον Ισπανό να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φόρμα στο Ρέντη.

Νίκησε τους άλλους υποψηφίους και πιάνει άμεσα δουλειά

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες ώστε να είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να εξετάσουν όλες τις πιθανές και ρεαλιστικές επιλογές για την (πιθανότατα) πιο σημαντική απόφαση του καλοκαιριού. Σύμφωνα μάλιστα με Ισπανό δημοσιογράφο, ο Μίτσελ είναι ήδη στο αεροπλάνο για Ελλάδα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Τελικά ο 59χρονος Ισπανός επελέγη ως ο πιο... συμβατός για τον σύλλογο την δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Ολυμπιακό να παραμένει σε επιλογή Ισπανού προπονητή.

Ο Μίτσελ προσλήφθηκε πρώτη φορά από τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2013 για να αντικαταστήσει τότε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2015 έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο κι έχοντας μια πρόκριση στους «16» του Champions League.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share