Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: «Τίτλοι τέλους» για τον Κορμπεράν!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενεργοποιήσει άμεσα τις εξελίξεις

18 Σεπτεμβρίου 2022 22:54
Ολυμπιακός: «Τίτλοι τέλους» για τον Κορμπεράν!
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος αποτελεί ήδη κι επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε επίσης: Super League: Άρης - Ολυμπιακός 2-1 - Επική ανατροπή

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν κατάφερε να βελτιώσει τους Πειραιώτες, διαδεχόμενος τον Πέδρο Μαρτίνς και μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αποχωρεί πρόωρα από την ομάδα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μάλιστα και τυπικά ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, με μία λακωνική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μπακαμπού!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση και του Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γαλλο-κονγκολέζο να υπογράφει με τους Πειραιώτες.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3: Μεγάλη πίκρα για τους ερυθρόλευκους - Εύκολη νίκη για τους Γερμανούς

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις τεράστιες μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, έφεραν στο λιμάνι ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Μπακαμπού που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ, βρίσκεται στη χώρα μας από χθες το μεσημέρι, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία και επισημοποιήθηκε το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έρχεται με κανονική μεταγραφή και ως ελεύθερος, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακαμπού σε σύνολο 363 αγώνων σε επαγγελματικό επίπεδο με Σοσό, Μπούρσασπορ, Βιγιαρεάλ, Γκουοάν Πεκίνου και Μαρσέιγ, έχει πετύχει 151 γκολ και έχει μοιράσει 40 ασίστ. Μάλιστα, η μετακίνησή του από το «Κίτρινο Υποβρύχιο» στην Γκουοάν το 2018, κόστισε συνολικά 40.000.000 € στους Κινέζους.

Δείτε την ανάρτηση των Πειραιωτών:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share