Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους ο Μίλτος Τεντόγλου: Το σπουδαίο άλμα του Έλληνα ολυμπιονίκη που τον έστειλε στον τελικό του Diamond League! (Video)

Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά

6 Αυγούστου 2022 20:25
Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους ο Μίλτος Τεντόγλου: Το σπουδαίο άλμα του Έλληνα ολυμπιονίκη που τον έστειλε στον τελικό του Diamond League! (Video)
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Diamond League της Σιλεσία παίρνοντας την πρώτη θέση σπάζοντας το ρεκόρ Άντριαν Στραλκόγσκι(2014, 7,83μ), με άλμα 8,13 μέτρα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τελικά έπιασε την επίδοση στο ρεκόρ στο πέμπτο άλμα του, περιμένοντας πλέον τον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί πάει για την πρόκριση στη Σλοβακία

Σοκ στην Ολλανδία: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνελήφθη ως ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ολλανδία, 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (2013-2015) συνελήφθη την Πέμπτη (4/8./2022), στο πάρτι γενεθλίων του. Όπως γίνεται γνωστό, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα των Αρχών, επειδή έκανε ανάληψη μεγάλων ποσών.

Ο Ολλανδός θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (8/8) στον ανακριτή, όπου θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ καταδικάστηκε σε φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας!

Ποινή φυλάκισης 4,5 ετών επιβλήθηκε στον Νίκολα Μάλμπασα, για απόπειρα δολοφονίας. Ο πρώην μπακ της ΑΕΚ μαχαίρωσε 47χρονο άνδρα που του χρωστούσε λεφτά τον Ιούνιο του 2020. Για δέκα μέρες τον καταδίωκε η αστυνομία και μετά τη σύλληψή του τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό και υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση.

Ο Μάλμπασα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε πως είναι φίλοι, ωστόσο η εισαγγελία ζήτησε ακόμα βαρύτερη ποινή, που δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο. Και οι δύο πλευρές, πάντως, διατηρούν το δικαίωμα έφεσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share