Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί πάει για την πρόκριση στη Σλοβακία

Το γκολ της Σλόβαν ανάγκασε τον Κορμπεράν σε αλλαγές

5 Αυγούστου 2022 00:15
Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί πάει για την πρόκριση στη Σλοβακία
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός, έφτασε κοντά από δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Καραϊσκάκη αλλά με λυτρωτή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδόμαδας, για την πρόκριση στα play off του Europa League.

Δείτε επίσης: Europa Conference League: Οι... άγνωστοι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ο δύσκολος δρόμος του Άρη!

Ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο των ερυθρολεύκων αν και παρουσιάστηκε ορεξάτος δεν ικανοποίησε με την απόδοση του και λίγο έλειψε να γνωρίσει την ήττα, αλλά ο συνήθης ύποπτος Ελ Αραμπί κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Σλοβακία (11/8).

Ο Αγώνας

Ο Κάρλος Κορμπεράν παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3, με τον Άβιλα και τον Κουντέ να είναι τα καινούρια πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα, με τον Μασούρα και τον Τικίνιο να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων.

Την μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο την είχαν οι Σλοβάκοι στο 17΄με την προσπάθεια του Ζμραλ να καταλήγει στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στο 23΄ με τον Βάτσλικ να νικάει τον Μπαρσεγκιάν, μετά από πλασέ του τελευταίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια όρεξη που εμφάνισαν στην έναρξη του παιχνιδιού, δίνοντας αρκετά μέτρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο 55΄ ο Ολυμπιακός απείλησε την εστία του Τσόβαν με τον Μασούρα και τον Καμαρά στο 62΄ με τον Τσόβαν να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει και στις δυο τελικές.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ανεβάζει την απόδοση του, όμως ο Γκριν μετά από κακή εκτίμηση του Παπασταθόπουλου, νίκησε τον Βάτσλικ, κάνοντας το 0-1 και βάζοντας στα σχοινιά την ομάδα του Κορμπεράν.

Το γκολ της Σλόβαν ανάγκασε τον Κορμπεράν σε αλλαγές βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι ”διόσκουροι” του Ολυμπιακού για άλλη μια φορά συνεργάστηκαν άψογα, με τον Βαλμπουενά να σεντράρει και τον Ελ Αραμπί να σκοράρει, βγάζοντας τους γηπεδούχους από το καναβάτσο.

Το σκορ έμεινε ίδιο μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τους ερυθρόλευκους να καλούνται να πάρουν τη νίκη στη Μπρατισλάβα για την πρόκριση στα play off του Europa League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share