Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Europa Conference League: Οι... άγνωστοι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ο δύσκολος δρόμος του Άρη!

Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι, αν βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού

2 Αυγούστου 2022 15:35
Europa Conference League: Οι... άγνωστοι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ο δύσκολος δρόμος του Άρη!
Φωτογραφίες αριστερά και δεξιά πάνω: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM και KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον νικητή από το ζευγάρι Ράκοφ (Πολωνία)-Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα play-off για είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League, εφόσον, φυσικά, προκριθεί επί της Σλάβια Πράγας στον γ' προκριματικό της διοργάνωσης.

Στη Ράκοφ, να θυμίσουμε, αγωνίζονται Σβάρνας και Παπανικολάου, με τους Πολωνούς, στα χαρτιά τουλάχιστον, να είναι φαβορί απέναντι στους Σλοβάκους. Βατή κλήρωση αν μη τι άλλο για τους «πράσινους», οι οποίοι στην επόμενη φάση θα είναι «ισχυροί» αν αποκλείσουν την ομάδα της Πράγας και το καλό είναι ότι απέφυγαν το χειρότερο δυνατό ζευγάρι, εκείνο της Λουγκάνο (Ελβετία) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ).

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Ξανά με Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά ο Ολυμπιακός!

Εύκολη κλήρωση, εξάλλου, είχε ο Ολυμπιακός. Αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα παίξουν στα play-off του Europa League με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά αν οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκλειστούν, τότε θα βρεθούν στα play-off του Conference. Εκεί, λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν τη Ζρίνσκι από το Μόσταρ της Βοσνίας ή την Τομπόλ από το Κοστανάι του Καζακστάν.

κονφερενσ-λιγκ-κληρωση-ολυμπιακοσ-αρησ-παναθηναικοσ-2-8

Τέλος, ο Άρης είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση! Οι «κίτρινοι», αν κάνουν μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα χρειαστεί στα play-off να κάνουν μία ακόμα μεγαλύτερη, καθώς «έπεσαν» με τη γαλλική Νις, που έχει ενισχυθεί σημαντικά και ψάχνει φέτος κάτι καλό στη σεζόν… Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share