Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Φέρνει Ζόνας Τόρο ο Παναθηναϊκός και τον... δίνει δανεικό!

Επένδυση για το μέλλον!

21 Ιουλίου 2022 23:01
Φέρνει Ζόνας Τόρο ο Παναθηναϊκός και τον... δίνει δανεικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να κάνει δικό τον 23χρονο εξτρέμ Ζόνας Τόρο, τον οποίο βλέπει ως επένδυση για το μέλλον και όχι για να στελεχώσει άμεσα την πρώτη ομάδα.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζόνας Τόρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA. Ο 23χρονος εξτρέμ της Σάο Πάολο ντύνεται στα πράσινα ως μια επένδυση για το μέλλον. Ο παίκτης αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Super League, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωσή του από κοντά. Σκοπός

Ο Τόρο δεν είναι ο εξτρέμ που ψάχνει το τριφύλλι για μπακ απ των Παλάσιος - Αϊτόρ, αλλά είναι μια επένδυση με βλέμμα το μέλλον. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συνολικά 45 συμμετοχές με την Σάο Πάολο και έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Επιπρόσθετα, έχει φορέσει τη φανέλα της Atlético Clube Goianiense και έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Sport Club do Recife (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ). Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πλέον η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τους πράσινους να... τρέχουν παράλληλα και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share