Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός με τον Στέφανο Τσιτσιπά: Το νέο tweet που προκάλεσε αντιδράσεις - «Ο μισθός σου είναι...»

Δείτε την ανάρτηση του Έλληνα τενίστα

28 Απριλίου 2022 22:03
Χαμός με τον Στέφανο Τσιτσιπά: Το νέο tweet που προκάλεσε αντιδράσεις - «Ο μισθός σου είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκει πάντα τον τρόπο για να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά του, είτε με τις επιδόσεις του στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος είτε με τις… φιλοσοφικές ανησυχίες που εκφράζει στα social media. Όπως έκανε και τώρα δηλαδή, αφού η ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν διάφορες αντιδράσεις, οι οποίες δεν ήταν θετικές.

Δείτε επίσης: Κροίσος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Τόσα είναι τα χρήματα που έχει βγάλει από το τένις

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποφάσισε να στείλει ένα από τα… μηνύματά του, γράφοντας το εξής στο Twitter: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Μήνυμα που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά όχι θετικές, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που του απάντησαν γράφοντας πως δεν γίνεται να αναφέρεται σε ένα τέτοιο θέμα όταν ο ίδιος δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει 8ωρο για το μεροκάματο, ενώ υπήρξαν και αυτοί που αναρωτήθηκαν αν είναι καλά ή αν χτύπησε στο κεφάλι του με καμιά ρακέτα.

Σχόλια που δεν αναμένεται να πτοήσουν τον Τσιτσιπά, πάντως, αφού και στο παρελθόν προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις με όσα είχε γράψει, όπως για παράδειγμα για τα… Harrods που λείπουν από την Ελλάδα η οποία ήταν σε καθεστώς lockdown λόγω κορωνοϊού.

Μυστήριο με δήλωση του Τσιτσιπά: "Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος κι από τους περισσότερους πιθήκους"

Σε μία... περίεργη δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Φόκινα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα στον πρώτο γύρο του 500αριου τουρνουά στο Ρότερνταμ και την Πέμπτη (10/02) θα παίξει με έναν εκ των Χάρις και Ιβάσκα, στη φάση των «16».

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του με τον Φόκινα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με χαρακτηριστική λεζάντα: «Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος κι από όλους τους πιθήκους».

πηγή κεντρικής εικόνας: EUROKINISSI

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share