Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-3: Σκληρή «απάντηση» με τριάρα!

Έδωσε «ρέστα»

18 Απριλίου 2022 20:27
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-3: Σκληρή «απάντηση» με τριάρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έστω κι αν αγχώθηκε στο φινάλε, η αποστολή της ΑΕΚ στα Γιάννενα στέφθηκε με επιτυχία. Η Ενωση επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και διατηρήθηκε στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Κριχόβιακ, Ρότα και Αραούχο τα γκολ του Δικεφάλου, δύο φορές σκόραρε ο Περέα.

Δείτε επίσης: Super League: Ο... κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού - «Κόλλησε» στα Γιάννενα

Η ΑΕΚ πήγαινε στα Γιάννενα για να παίξει ένα ματς με τον ΠΑΣ χωρίς αύριο αναφορικά με τη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου. Η πίεση ήταν μεγάλη για την Ένωση μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Άρη και Παναθηναϊκού και οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ανταποκριθούν φεύγοντας με το διπλό (2-3) που τους βοήθησε να μειώσουν ξανά στους δύο βαθμούς από τον Άρη στην 3η θέση και να πιάσουν τον Παναθηναϊκό μένοντας ζωντανοί. Ο Κριχόβιακ με το πρώτο του κιτρινόμαυρο γκολ (4') και ο Ρότα (45'+2') «χτύπησαν» στην αρχή και στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Περέα μείωσε με την έναρξη του δεύτερου, αλλά ο Αραούχο στο 70' έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ένωση. Με τη συμπλήρωση των 90' ο Περέα με το δεύτερο προσωπικό γκολ μείωσε 2-3, αλλά παρά το άγχος η ΑΕΚ έφυγε με το τρίποντο από τα Ιωάννινα.

γιάννινα αεκ
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Έτσι ξεκίνησαν Μεταξάς και Οφρυδόπουλος

Ο Ηρακλής Μεταξάς παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το γνωστό 4-4-2. Ο Λοντίγκιν ήταν στο τέρμα, οι Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας και Σάλιακας αριστερά προς δεξιά στην άμυνα, Καραχάλιος και Στάνκο οι δύο του άξονα, Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι στα άκρα και ο Ντομίνκεθ λίγο πιο πίσω από τον Περέα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος, όπως αναμενόταν, επέστρεψε στην ενδεκάδα παίζοντας σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από το δίδυμο των Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή που μπορούσε να λειτουργεί και ως 4-2-3-1 αλλά και ως 4-3-3. Επιστροφή και για τον Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, με τον Χατζισαφί να επιλέγεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Ρότα να διατηρείται στο δεξί και τον Τζαβέλλα με τον Μήτογλου να συνθέτουν το κέντρο της αμυντικής γραμμής. Στην επίθεση οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία ήταν στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Αραούχο στην κορυφή.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share