Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Χάος στη Μασσαλία με επεισόδια και μέσα στο γήπεδο!

Τρομερό ξύλο και κίνδυνος τιμωρίας!

7 Απριλίου 2022 22:02
Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Χάος στη Μασσαλία με επεισόδια και μέσα στο γήπεδο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πραγματικό... χάος επικρατεί στη Μασσαλία ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, με τα επεισόδια να μην περιορίζονται εκτός γηπέδου, αλλά να λαμβάνουν τόπο και στην εξέδρα.

Η κατάσταση στη Μασσαλία δεν ήταν καθόλου καλή από το βράδυ της Τετάρτης (6/4) και μία μέρα μετά έχουν γίνει πάρα πολλά σε διάφορα σημεία της πόλης. Τα επεισόδια κάποια στιγμή μεταφέρθηκαν στους δρόμους κοντά στο γήπεδο αφού οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφταναν σε αυτό, για να συνεχιστούν και εντός.

Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και ενώ υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, η γαλλική αστυνομία αποφάσισε να ρίξει δακρυγόνα στην εξέδρα με τους Έλληνες, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Αυτό μπορεί να είναι καταδικαστικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς ενδέχεται η UEFA να του επιβάλει πολύ «βαριά» τιμωρία, είτε προχωρήσει στη διοργάνωση είτε όχι. Κι όλα αυτά, ασφαλώς, τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται επιτέλους σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης σχεδόν 20 χρόνια μετά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share