Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"Μπλόκο" διοργανωτών σε παλαιστή που φέρει τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα

Ακόμη και τον Αδόλφο Χίτλερ είχε στο δεξί του χέρι

7 Ιανουαρίου 2022 13:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ράντεκ Ρόουζαλ δεν έκανε τελικά το ντεμπούτο του σε επαγγελματικούς αγώνες MMA (μικτών πολεμικών τεχνών) καθώς οι Τσέχοι διοργανωτές του Oktagon τον απέβαλαν όταν ανακάλυψαν πως έχει διάφορα τατουάζ με νεοναζιστικά σύμβολα, όπως κι ένα με τον Αδόλφο Χίτλερ στο δεξί του χέρι.

Κατασχέθηκαν νεοναζιστικά πανό στο ΟΑΚΑ!

Ο Ρόουζαλ ήταν έτοιμος για τον πρώτο του αγώνα στο κλουβί και επρόκειτο να παίξει με τον Σλοβάκο, Νίκολας Κρίβακ.

Όμως, οι αξιωματούχοι του πρωταθλήματος αναγκάστηκαν να τον αποβάλλουν όταν πρόσεξαν τα τατουάζ του κατά τη διαδικασία της ζύγισης των δυο αθλητών.

Στο σώμα του διακρίνεται μια νεκροκεφαλή με καπέλο SS στο αριστερό του στήθος, αλλά και το πρόσωπο του Χίτλερ στο χέρι του, τα οποία ήταν αρκετά για τους διοργανωτές για να του δείξουν την έξοδο.

Πάντως, ο παλαιστής έδειξε να μην φέρνει αντίρρηση στην απόφαση των διοργανωτών, τονίζοντας πως έκανε τα συγκεκριμένα τατουάζ σε μια «ταραχώδη περίοδο» της ζωής του και σκοπεύει να τα καλύψει.

«Μεγάλωσα σε μια προβληματική κοινότητα με ανθρώπους που έκαναν τέτοια τατουάζ. Εκείνη την εποχή δεν ήξερα τι θα κάνω στη ζωή μου, ήμουν νέος και τα τατουάζ ήταν ηλίθια. Μετά ξεκίνησα τις πολεμικές τέχνες οι οποίες με οδήγησαν σε μια τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία.

Μετανιώνω για πολλά από τα τατουάζ και σταδιακά τα αφαιρώ όλα. Θέλω με τη δήλωση μου αυτή να ζητήσω συγγνώμη» ανέφερε ο Ρόουζαλ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share