Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κατασχέθηκαν νεοναζιστικά πανό στο ΟΑΚΑ!

Αποφεύχθηκαν στιγμές όπως τον Νοέμβριο!

12 Ιουνίου 2019 08:33
Κατασχέθηκαν νεοναζιστικά πανό στο ΟΑΚΑ!

Στο παιχνίδι του περασμένου Νοεμβρίου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Φινλανδία, κουκουλοφόροι σήκωσαν φασιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ και η UEFA επέβαλε ποινές στην ΕΠΟ.

Το πάθημα ωστόσο έγινε μάθημα και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ιταλία είχε οργανωθεί μία ομάδα άμεσης επέμβασης από 25-30 σεκιούριτι η οποία δεν επέτρεψε σε νεοναζί να σηκώσουν πανό που είχαν μαζί τους, σύμφωνα με τη "Live Sport".

Οι σεκιούριτι έκαναν διαδοχικούς ελέγχους στη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν τέσσερα πανό που πήγαν να αναρτήσουν νεαροί φασίστες.

Πηγή: SDNA

Βόμβα: Παπασταθόπουλος - Μανωλάς εκτός Εθνικής!

«Καζάνι που βράζει» είναι η Εθνική Ανδρών, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλάνα αναφέρουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα αν δεν φύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η ήττα από την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, έχει φέρει απίστευτους τριγμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, είχαμε ακόμα πιο σοβαρό «επεισόδιο».

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, μαζί με τον Κώστα Μανωλά, μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο του ξεκαθάρισαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική αν δεν αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Πηγή: protothema

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σαν Σήμερα: Η σφαγή του Διστόμου

Σαν Σήμερα: Οι Ναζί καταστρέφουν την Κάνδανο.

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share