Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο: Στον Μπάιντεν οι πρωταθλητές Αντετοκούνμπο

Συγκίνηση και τιμή για όλη την Ελλάδα

8 Νοεμβρίου 2021 23:13
Από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο: Στον Μπάιντεν οι πρωταθλητές Αντετοκούνμπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τα Σεπόλια πριν από μερικά χρόνια, βρίσκονται σήμερα στον Λευκό Οίκο. Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν επίσκεψη στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, επαναφέροντας τη σχετική παράδοση για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια αυτή η παράδοση είχε «σπάσει». Βλέπετε, οι περισσότεροι παίκτες του «μαγικού κόσμου» δεν ήθελαν καμία επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ. Όμως, η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας στις ΗΠΑ έφερε την επαναφορά αυτού του... τελετουργικού.

Έτσι, οι Μπακς επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, σε μια μοναδική στιγμή της καριέρας, αλλά και της ζωής των παικτών και των προπονητών τους.

Φυσικά, οι λαμπεροί αδελφοί Αντετοκούνμπο... έκλεψαν την παράσταση, έχοντας νωρίτερα τρελάνει το Μιλγουόκι με την κατάκτηση του τίτλου.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε και πάλι την νοοτροπία του, αφού όταν έφθασε στον Λευκό Οίκο μίλησε ξανά για σκληρή δουλειά και το ξεκίνημά του από τα Σεπόλια.

«Είναι απίστευτο. Τρομακτικά απίστευτο. Από τα Σεπόλια στο Οβάλ γραφείο (σ.σ. το γραφείο του πλανητάρχη) για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Είμαι ευγνώμων γι' αυτή την ευκαιρία και είναι ένα υπέροχο παράδειγμα ότι με την σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει υπέροχα πράγματα στη ζωή. Απίθανη εμπειρία» ανέφερε ο MVP των περσινών τελικών του ΝΒΑ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share